Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm akkor megpróbálom explolerrel.
De eilindul. Crhome-ban valóban nem megy, de explorerben letölti.
Hali. Szerelési könyv kellene 1987 Fj 1100 motorhoz. Valaki tud segíteni? (Az alábbi linken nekem nem indul el a letöltés...)
Köszönöm a segítséget! Karbikat leszereltük, már nincsenek szűkítve a szívócsonkok, teljes átmérőjűek.
Azert, valoban erdemes meggyözödni rola, hogy valoba fojtott- e meg. Lehet regen vissza van alakitva nyitottra. A porlasztonal megneznem, hogy a tolattyu fel tud e menni teljesen, es a teljes szivocsatorna nyitott. Meg kell nézni a gumi szivocsonkokat, hogy abba nincs-e szukites. Elvileg mar ez eleg hogy me forogjon le teljesen.
A szervizmanualokban meg reszletezni szoktak a porlaszto fuvoka mereteit, melyik tu melyik orszag szerinti konfigban van beepitve.
Gondolom a porlasztora igy is el kell kolteni egy kisebb vagyont, mért porlad a membran, lehet falsol a pillango tengelyeknel, es a szivocsonk is porozussa valik marbegy ilyen bonto koru egyednel... Ha nagyon romokban van nem biztos hogy erdemes bele tul sok energiat olni...
Köszönöm az infót!
A porlaszto van elfuvokazva, lehet topabb vezertengely, modositott gyujtasvezerlö is a fojtott yamahaknal gyari fojtas eseten.
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki hogy az Fj 1200 svájci modellnél mi a különbség a normálhoz képest? Ezek ugyebár 90 lovasak. Valahol van valami fojtás ezekben a modellekben?
Hali !
Ha valaki esetleg nem tudná, szombaton Yamaha FJ Találkozó !
A helyszín Mindszent, Steel Riders ME klubháza, Tanya 152
Szevasztok !
Mivel ez a fórum eléggé nyilvánvalóan halott, meghívok mindenkit aki még nem ismerné, a Yamaha FJ Hungary facebook-csoportba !
https://www.facebook.com/group...
Szia Norbi!
Teszek egy próbát még apuddal. Annak a motornak az utakon lenne a helye. Talán sikerül megegyeznünk.
Köszi.
Email ment.
mustang6707@citromail.hu
36Y0035 Köszi
Igen, jöhet az email cím. Meg a motorszám első 3 karaktere. Az a modellkód.
1984-es évjáratú. Igen az jó lenne. Email címet adjak? Köszi
Aha. Ez melyik évjárat konkrétan ? Kapcsolási rajz kell ?
Szia Vilman!
Köszönöm,hogy próbáltál segíteni de sajnos nagyobb a baj.Nem megy áram a hátsólámpa izzókhoz és az elsőlámpa helyzetjelző izzóhoz se. Nem tudok mire gondolni ezért is kértem segítséget.Esetleg van még valami ötleted? Esetleg valaki másnak van ? Köszi.
Szia !
FJ betegség ! Tegyél előre egy kicsit nagyobb wattszámú izzót. Ha továbbra is fennáll a probléma akkor érdemes rezgésmentesíteni a hátsó izzók befogatását. Szivacs vagy gumi segít.
Kedves Elek!
Az eladási árat véleményem szerint a piaci kínálat mozgatja, mindenki próbál magának megfelelő-jó árat kapni a motorjáért!
Az alku mértékéről mindenki másképp vélekedik, akkor nem volt részéről elfogadható az ár! Hívd fel, beszéljétek meg és remélem, h mindketten kellemes szájízzel jöttök ki!
Most használd ki a vénasszonyok nyarát, égjen a gumi!

Norbi
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,mert autóvillamossági szerelők nem akarnak mocit vállalni.Fj 1100-en Egyik napról a másikra az első helyzetjelzőm és a hátsó világitás nem működik. Csak tompitott és reflektor van és féklámpa.Biztositék jó,kapcsolót szétszedtem kontakt sprayt alkalmaztam de hiába.Mit kellene megnéznem illetve szerelnem vagy cserélnem?Köszi előre is!
Szia Norbert!
Sajnos édesapáddal nem lehet egyezkedni motor ügyben. Első körben 520-ért árulta a gépet,utána 650-ért,most meg 450-ért.Még a legelején voltam nála megnézni a motort. Korrekt ajánlatot tettem neki ami nem sokkal volt kevesebb mint a mostani kikiáltási ár. Nem adta annyiért. Utána arra motoroztunk egy barátommal mert őt is érdekelne egy ilyen motor. Eldumálgattunk kellemesen végül nem a motorra hanem a VW Golfra egyeztünk meg. Következő nap indulni akartunk az autóért mire apukád meggondolta magát. Tehát nem hiszem,hogy bármit is el akarna adni.Az FJ a mai napig érdekelne mert valóban kellemes állapotban van de vannak hibái./öreg gumik,lánc,lánckerék,stb/. Ha komolyan eladja akkor én megveszem de harmadjára nem autózok vagy motorozok a semmiért 160Km-t.
Tibi.
Sziasztok!
Van eladó szelepkorong kiszedő szerszámom, ha valakinek kell. FJ 1100, 1200-hoz, XJR 1200 és 1300-hoz jó. Gyári és 10000Ft az ára.
30/242-0045
Hali ! Nekem van ha még érdekel. Matt fekete.