Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem kell cserélni.
Fájt a hátán a púp, ezért kihúzta magát.
Szia Sotto! Tegnap a Rákóczi úton a mélygarázsban láttam egy fekete fazert az enyém mellett tükrök nélkül. Nem az a tiéd? Mert akkor egy épületben dolgozunk :)
Sziasztok!

A lánccserénél az első fogaskerék anyáját és alátét szoktátok cserélni? Kell ezt? És a hátsó agyban lévő gumikat kell cserélni?

Kösz:
Atesz
küldtem mailt
Nekem van elfekvőben visszapillantóm.A bal oldali hibátlan,jobbosból meg hiányzik a tükör
Karu az Edelweiss-spitze táblához hozzákötöztek, vagy esetleg Karu-ba húztak? Úgy állsz ott előtte...
Gratula a túrához
sziasztok, mindenki! holnap délután jön esetleg vki kakucsra?
Sziasztok!

Az a sajnálatos helyzet állt elő, hogy ma reggel mindkét visszapillantó tükröm letört szeretett paripámról , így tükrök nélkül jöttem dolgozni.
Ha esetleg van valakinek FZ6S-re elfekvő visszapillantó tükre (jobb-bal) és megválna tőle, szívesen átvenném tőle baráti áron.
...
Mi 4-en megyünk 3 motorral. És péntektől vasárnapig tervezzünk..
1700km van tervben.
az a terv, hogy áttmegyünk Svájcba is, mert ugye a stelvioról az út az áttvisz.. ott meg menzézzük St. Moritz-t állítólag az a Svájci Monaco..
Bízok benne, hogy az időjárás nem szól közbe, mert azt mondják a stelvio csak 1 hete van nyitva a hóhelyzet miatt..
Képek3
Képek2
képek 1
Az nagyon szép hely kedvenceim közé tartozik.
48 hajtűkanyar.
Csütörtökön hajnalban indultunk és vasárnap jöttünk haza.
2000 km.
huhh hát ez igen. minden elismerésem.
Hasonló túrát szeretnék austriába én is jövőre.
Elárulod, hogy hány napos túra volt ez, és mennyi kilómétert tettetek meg ? meg ha van még 1-2 képed dobhatnál fel... :)
Oliver 36.900 annak a plexinek darabja.
GGNV.
nahh ez fain :)
Hol készűltek a képek ?
A barátaimmal hétvégén mi a Stelviora megyünk 3 napra, ott is elég brutál a hóhelyzet... elvilelg hétvégén nyitják a hágót.
szép helyeken jártatok gratulálok
Megjöttünk kis izelitő.
Oliver Köszönöm!
2. találat a gugliba:
link
CSiga , hol vetted ? Mert a neten nem találok róla semmit :(
Esetleg nincs valami ráírva , hogy milyen nyomon indulhatnék el ilyet keresni?
Köszönöm válaszod !