Szia Sotto! Tegnap a Rákóczi úton a mélygarázsban láttam egy fekete fazert az enyém mellett tükrök nélkül. Nem az a tiéd? Mert akkor egy épületben dolgozunk :)
Az a sajnálatos helyzet állt elő, hogy ma reggel mindkét visszapillantó tükröm letört szeretett paripámról , így tükrök nélkül jöttem dolgozni.
Ha esetleg van valakinek FZ6S-re elfekvő visszapillantó tükre (jobb-bal) és megválna tőle, szívesen átvenném tőle baráti áron.
Mi 4-en megyünk 3 motorral. És péntektől vasárnapig tervezzünk..
1700km van tervben.
az a terv, hogy áttmegyünk Svájcba is, mert ugye a stelvioról az út az áttvisz.. ott meg menzézzük St. Moritz-t állítólag az a Svájci Monaco..
Bízok benne, hogy az időjárás nem szól közbe, mert azt mondják a stelvio csak 1 hete van nyitva a hóhelyzet miatt..
huhh hát ez igen. minden elismerésem.
Hasonló túrát szeretnék austriába én is jövőre.
Elárulod, hogy hány napos túra volt ez, és mennyi kilómétert tettetek meg ? meg ha van még 1-2 képed dobhatnál fel... :)
nahh ez fain :)
Hol készűltek a képek ?
A barátaimmal hétvégén mi a Stelviora megyünk 3 napra, ott is elég brutál a hóhelyzet... elvilelg hétvégén nyitják a hágót.
CSiga , hol vetted ? Mert a neten nem találok róla semmit :(
Esetleg nincs valami ráírva , hogy milyen nyomon indulhatnék el ilyet keresni?
Köszönöm válaszod !
A lánccserénél az első fogaskerék anyáját és alátét szoktátok cserélni? Kell ezt? És a hátsó agyban lévő gumikat kell cserélni?
Kösz:
Atesz
Gratula a túrához
Az a sajnálatos helyzet állt elő, hogy ma reggel mindkét visszapillantó tükröm letört szeretett paripámról
Ha esetleg van valakinek FZ6S-re elfekvő visszapillantó tükre (jobb-bal) és megválna tőle, szívesen átvenném tőle baráti áron.
1700km van tervben.
az a terv, hogy áttmegyünk Svájcba is, mert ugye a stelvioról az út az áttvisz.. ott meg menzézzük St. Moritz-t állítólag az a Svájci Monaco..
Bízok benne, hogy az időjárás nem szól közbe, mert azt mondják a stelvio csak 1 hete van nyitva a hóhelyzet miatt..
48 hajtűkanyar.
2000 km.
Hasonló túrát szeretnék austriába én is jövőre.
Elárulod, hogy hány napos túra volt ez, és mennyi kilómétert tettetek meg ? meg ha van még 1-2 képed dobhatnál fel... :)
Hol készűltek a képek ?
A barátaimmal hétvégén mi a Stelviora megyünk 3 napra, ott is elég brutál a hóhelyzet... elvilelg hétvégén nyitják a hágót.
link
Esetleg nincs valami ráírva , hogy milyen nyomon indulhatnék el ilyet keresni?
Köszönöm válaszod !