Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma én is motoroztam egy jót, de valamiért nem léptem átt egyik irányból sem az ország határát.. :)
.....azért ithol is vannak jó kis kanyarok szoval elvoltam/tunk.
Egyébként Tatabánya környékén volt a túra.
Lemaradtál a gyrosról...
Hali Mindenkinek,
Remélem húztátok a szarvát?
Én meglátogattam Recsket a munkatábort... elég szörnyű. Eszméletlen szép idő vót :-))
Be. Meg.
amugy beszámíttattad meglehet tudni menniyért
Nem is a hangja ronda, hanem ahogy kinéz
Ernike,
Hívjál fel vagy csörgess meg lécci aztán megbeszéljük!
06/70 7756216
szia.oké viheted a deklin csak csuszás nyom van amit simán ki lehet polírozni.hova és hogy küldjem?
szia.az idomon más sérülés nincs az is csak repedés volt a sok ide oda pakolás közben tört el.az árát sajnos nem tudom még, hülyeséget meg nem akarok írni .úgyhogy mivel van több érdeklődő a legtöbbet ígérőnek adom oda .várom az ajánlatokat szerdáig mert csak akkor leszek gépközelbe.aki szerdáig a legmagasabb árat mondja övé lesz.szia
szia.az idomon más sérülés nincs az is csak repedés volt a sok ide oda pakolás közben tört el.az árát sajnos nem tudom még, hülyeséget meg nem akarok írni .úgyhogy mivel van több érdeklődő a legtöbbet ígérőnek adom oda .várom az ajánlatokat szerdáig mert csak akkor leszek gépközelbe.aki szerdáig a legmagasabb árat mondja övé lesz.szia
hát nemtom, én teszteltem az fz8-at és nekem tetszett a gyári hang is.
mondjuk engem nem nagyon érdekel a tuningolás..
de gonddolom a yamaha is úgy van vele, hogy ennyi pénzér már gyárilag kicsit megbikázzák a hangját.
Úgysem tudod megfizetni
szép az a fz8 de az a kipufógó tényleg gáz
nekem a fordulatszám feletti plexi kell
Nem gyárit, hanem Givi-t.
Igen, láttam már xj 6-ra is utángyártott dobokat, majd meglátjuk...
Bár az fz-1 en sem a legszebb a kipuf amit hamar le is cseréltem de az fz-8 arról szót sem ejtek no-de te gépedre mutatós kis darabok vannak
Köszönöm a jókívánságokat!
XJ 6-S Diversion a típusa Kipufogót nem kaptam hozzá... Lehet, jobban néz ki, mint az FZ 8-ason.
Eddigi tapasztalatok nagyon jók! Nagyon jó szélvédelem, alacsony fordulaton is nyomatékos, nem kell szétpörgetni. Elején kicsit fura volt az üléspozició, de már kezdünk összeszokni Precízen kapcsolható váltó, könnyű kezelhetőség.
Plexi középen van rajta! Ne kötekedj
Egyes kép, utas lábtartó és a vezető oldali lábtartó között, az a kis képződmény. Gyári, ha jól sejtem ;)
Ma ki megy a Citadellára? Mikor indul a felvonulás? Gyülekező ?

Én nem tudom kimenjek e
, de kint fázom egy melegítőfelsőben.
Gratula. Sok sikert, és balesetmentes km-t hozzá!
Ha Peti nem is majd én leszóllak:-)

Hol a kipufogód?

És gratulálok hozzá.

Mi típusa?