Okés
Egyébként sok jót olvastam a gunyiról ,de még senki ismerősöm nem használta,nem tudom hogy viselkedik.
Nekem sport túrára kéne,most őszi téli időszakra...esetleg egy csere ,gyári kipu nem érdekel?
Picit elírtam a forintot megmondom őszintén még majdnem ujjak a gumik a köpenyre rakott angyalka kopott le ami nincs egy milliméter. 40 45 körül adnám párban holnap rakok fel róla képet
Hali,
azé nem ártani kicsit nagyobb térfogatú bokorugrót vegyél, hacsak nem a 125 a liblinged. 250-350 van elég sok azokon jók a futóművek és a dombra is felmegy nem csak le. és 4 ütem... ha rám hallgatsz. 5 kiló körül simán válogathatsz is közülük. Sok műanyag rád mindenféleképpen főleg ha hóba akarsz de ne a letakarítottba hanem a szűzbe. Sokat nem haladsz hacsak nem a motorfelállítás rekordját akarod megdönteni, de a fíling kurva jó... csak keresztbe de nem tudod merre sose.
Mi ősszel hó előtt 120-160 kilcsit tekerünk ha lehull a hó örülünk 40nek.
Hát tudod abból a topicból nem hiányzom... én már nem virtuálisan nyomom
de akkor kivagy tiltva Motorok + csajok topicbol
Egyébként sok jót olvastam a gunyiról
Nekem sport túrára kéne,most őszi téli időszakra...esetleg egy csere ,gyári kipu nem érdekel?
viszont ma hivtalak
azé nem ártani kicsit nagyobb térfogatú bokorugrót vegyél, hacsak nem a 125 a liblinged. 250-350 van elég sok azokon jók a futóművek és a dombra is felmegy nem csak le. és 4 ütem... ha rám hallgatsz. 5 kiló körül simán válogathatsz is közülük. Sok műanyag rád mindenféleképpen főleg ha hóba akarsz de ne a letakarítottba hanem a szűzbe. Sokat nem haladsz hacsak nem a motorfelállítás rekordját akarod megdönteni, de a fíling kurva jó... csak keresztbe de nem tudod merre sose.
Mi ősszel hó előtt 120-160 kilcsit tekerünk ha lehull a hó örülünk 40nek.