Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindenki,
Most én kérdezek... 5dikbe lépek 195, váltok 6ba 205 és ott vége nem akar tovább gyorsulni... csak az enyém ilyen, vagy nektek is ez van?
jó lenne még kicsikarni belőle pár kilcsit... 5let esetleg?
Egyszerű mint az ék,SEGGfej voltam és rosszul,rossz helyen tettem oldalsztenderre
Nem teszem meg mert lelőtted de biztos mindenki tudja kinek mennyi az elég
Ja,hogy az. Matt fekete?
Országon belül mennyi az annyi?
Üdv minden Fazeresnek!
Komoly kérdésem lenne. 2006-os Fazerbe bele lehet e tenni a 2002-es R6 kuplunglamellákat? (a parafásat)
A válaszokat előre is köszönöm.
Íme
Az melyik? Képet!
Csak az asszony után
Nincs okom szégyenkezni haver. Kis löketből is kihozok annyit, mint más a nagyobb köbcentiből.
szegény grZack ... bár rossz az aki rosszra gondol... vhogy úgy érzem rosi meglovagolja még ezt a kósza kijelentést
Hello
Viszont ha érdekel tank alá levő idom az még itt pihenget nálam.
Dehogy nem..
Nem a méret a lényeg
Rendben, megfontolom!
a váznál lévő bukó"gombát", de inkább azt a úthengert lecserélném, akár bukócsőre,
:) azért köszi..
Rosi, eszméletlen a humorod. Nem akarsz showder klubos lenni? Inkabb meséld el, mit tettél az asszonyod gépével.
Hi,

a hasidom elkelt. Tényleg karbon. Csak le van festve matt festékkel (a külseje).
Hasidom megvan még? Carbon? Sima feketének tünik...
Miről beszélsz tanonc fiúcska?
Köszi
Nagyon tuti a vas
Ne terrorizáld az embereket...itt is!
Hát van még egy lehetőség,de az szuper titkos.De most én megosztom veled.Keresel egy nagy óriást,aki nagyon gyors és fürge,majd zsinórokkal a kezeihez csimpaszkodsz mintha marionett bábu lennél.Ez azért is jó még mert ha ő nem akarja soha nem esel el