Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt hiszem nekem monolock om van, de a 35literes dobozomat terheltem már rendesen, nem 3 kg al, de nem is 10 el több is volt az szerintem
nem tudom egyforma e, ezért kérdeztem!
Milyen csend van. Ezért van az,hogy a valóvilágot senki sem nézi,DE mindenki látja!
Hmm.. nem egyforma? Mert mintha de.
Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem, hogy van egy GIVI monolock dobozom. És azt szeretném tudni, hogy mennyire bírja a gyűrődést a monokey dobozokhoz képest. Még nem raktam fel, mert nincs tartó konzolom.
Csak kíváncsi vagyok rá. Szeretnék elmenni túrázni és jó lenne ha frankón bírná. A monolock dobozra 3kg-ot írnak, a monokey-re pedig 10-et.
Na most nem tudom, hogy egy a doboz miatt vagy pedig a tartó felfogatása miatt bír többet. Mert ha a doboz miatt akkor szerintem az a doboz is simán elbír 10 kg-ot. A dobozom: GIVI E470
és ez fz6 osé
Ja a méret ami miatt megtalálja a csapágybótos:
Kúpgörgős 47 x 25 x 15 mm és 55 x 30 x 17 mm
Csakl ennyit találtam hirtelenbe... 19,5+6€-tól a tied lehet Érdemes tárcsás takarós változatot venni, ami több védelmet nyújt a víz ellen. Amúgy meg zsííííííírt neki! Vastagon, és vízállót!
Kerestem a barátodat. Az adatokat küld el légyszives az adatlapomon lévő emailre.
Köszi.
Csinálhatsz hozzá szerszámot is spécit, de minek. Amúgy a kúpgörgős sokkal erőssebb, csak sajna a fordulatot tűri kevésbé.. max. 9000 1/min?
Nekem még mindíg sikerült (képzett, értelmes) csapágyastól beszerezni a csapágyat. Szalonból szinte semmit se vettem.
Ha más nincs ott az eBay. Minden van, és olcsóbban mint a szalonokban .
Hidegvágóval? Hát nem tudom neked mikor lehet hinni Krisztianfz6?! Olyan kis civódós vagy........
freemailpeter@freemail.hu
Ha dobsz egy mail címet akkor átküldöm arra. (A személyesbe nem találtam!)
Nem szívesen rakom fel (még) más motorját......
Sziasztok!

Tudom, hogy ez itt nem az apróhirdetések helye, de elsősorban titeket érdekelhet. Pár 2001-es Fazer alkatrész, érdeklődni csak telefonon: Szőke Tamás 06-30-369-62-21 Tiszavasvári
Már hogyne lennék az,van Mo-i címem is
Én ezt már láttam a neten,tényleg gááázzzzz!
Ki az az elmeroggyant aki Kawa zöldre festet egy YAMAHÁT?
Biiiiiiiiii
-halló tessék
-megvan még a motor
-meg
-750e mert át kell fényezni!
-miért kéne,most volt.
-hát ezaz..............
akárki akármit mond ez igy odabaszós