Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ja és hüvösebb időben kente mint a vajat.
Háát nekem hátul eddig a pirelli dragon supercorsa volt a legpuhább.Sc2.
3,5 mm-el középen tettem fel és pár keró meg lámpátol kigyorsitás után 2300km-nél nem volt közepe.
volt pár db garnitúra, de hülye fejjel eladogattam,,,
minden esetre ha idén lemegy ez a gumim, tuti kipróbálok egy vágott slicket,
Jól emlékeztem,h. láttam képeiden.Akkor jó,mások is ezt mondták,nem akartam már hátra szuper tapadósat,mert rendkívül gazdaságtalan.
2éve volt, kb 7-8e kmerrel szedtem le 1,5mm rel. abban az évben sokat jártam kakucsra.
nyugodtan tedd fel, nem olyan mint a supercorsa, de megállja a helyét, kicsit kellett várni míg bemelegszik, de aztán no para
Freepeti ismered,mennyire tartós? Sima corsa.Ma vettem.
Nem nem.
valami nyíregyházi maffiózó fazeres hívott törött alkatrészekért,,,
nem te voltál
Én is várom a jóidőt, csak akkor lehet beszerelni. Hogyhogy vettél hozzá, miközben árulod
Szegény próbált volna, szabályosan haladni...
Amúgy meg végülis minél gyorsabban mész annál stabilabb a vas
oh bazmeg... Fazer xD
Ákos! WTF? van a lámpákal? megrendelted már vagy mivan? xD
Ott csak olyan van, hogy a nagy neves alkusz cég kalkulál neked valamit, és rittig nem azt kapod csekken
NA EZÉRT nem vagyok én sosem a LEGOLCSÓBB biztosítónál, ami a köbe lenne nekem is... Egy nagy, jó nevű (jobb nevű) biztosítónál nincs ilyen!

Egyébként én is megjártam velük 1x... azóta soha semmit semmilyen "tag-társaságtól"
Vegyél sport-pálya gumit és nem fogsz fékezés miatt elesni! (kivéve kavics) A teljesség igénye nélkül:
-pirelli dragon vagy diablo supercorsa
-metzeler racetec
-michelin power race vagy one
-continental raceattac
-dunlop 211

A főgólyának rossz a szeme 100-at megy 1.-ben.
Vazze, kapok egy levelet a KÖBE-től, hogy basszam meg a biztosításom, mert díjfizetés miatt megszüntették.......Mindezt dec 21.-én.

Mondom anyátok, hát éves fizetési ütemben vagyok, hogy járt le decemberben?

4 napi telefonálgatás után végre sikerült egy emberrel is beszélnem, aki rohadtul megnyugtatott: megnézzük, szerdán hívjam újra, .

Na? Mi a szart csináljon az ember fia? Hát ne dobjak rájuk egy atomot?
Ja igen, s van xenon szett eladó, ha kell!
Bukócsövet át kell alakítani, egyébként felejtsd el a hasidomot.
Értem én,ez mindennel igy van
Majd az új srác eldönti hogy mi a fontosabb.
Arra próbálok rámutatni, hogy vannak kontrák is a pro-k mellett. Nyilván valakinek az a fontos, hogy jól nézzen ki. Másnak pedig az, hogy legyen valamennyire praktikus is.
Mind1 milyet veszel ez a hatranya. Nekem a sarvedom is rovidebb,utast pedig nem viszek szoval nekem lenyegtelen.
Majd o eldonti h vesz e vagy sem...de legalabb mar tudja h nem 40ezer.
Nézd meg a galériámba, hogy milyen az a rendszámtartó, amit a veszélyes fiúk árulnak. PISTA rendszámtáblatartó.
Hátránya, hogy kevésbé szűri meg a sarat .... tehát mocskosabb lesz az utasod ha esőbe motorozol/tok.
Rendszámtábla tartó 12ezer. danger.hu
Hasidomot pedig a kepesmotor.hu -n találsz.
Helló DecsMan !
Nem szereltem be a készüléket ugyanis erre felé +1,2 celsius fok találhato a napot meg csak fényképen ládtam még az idén .Talán február vége március közepére tervezem mindennel együtt ( olaj+szürő, gyertya, levegőszürő )