Háát nekem hátul eddig a pirelli dragon supercorsa volt a legpuhább.Sc2.
3,5 mm-el középen tettem fel és pár keró meg lámpátol kigyorsitás után 2300km-nél nem volt közepe.
2éve volt, kb 7-8e kmerrel szedtem le 1,5mm rel. abban az évben sokat jártam kakucsra.
nyugodtan tedd fel, nem olyan mint a supercorsa, de megállja a helyét, kicsit kellett várni míg bemelegszik, de aztán no para
Vegyél sport-pálya gumit és nem fogsz fékezés miatt elesni! (kivéve kavics) A teljesség igénye nélkül:
-pirelli dragon vagy diablo supercorsa
-metzeler racetec
-michelin power race vagy one
-continental raceattac
-dunlop 211
Arra próbálok rámutatni, hogy vannak kontrák is a pro-k mellett. Nyilván valakinek az a fontos, hogy jól nézzen ki. Másnak pedig az, hogy legyen valamennyire praktikus is.
Mind1 milyet veszel ez a hatranya. Nekem a sarvedom is rovidebb,utast pedig nem viszek szoval nekem lenyegtelen.
Majd o eldonti h vesz e vagy sem...de legalabb mar tudja h nem 40ezer.
Nézd meg a galériámba, hogy milyen az a rendszámtartó, amit a veszélyes fiúk árulnak. PISTA rendszámtáblatartó.
Hátránya, hogy kevésbé szűri meg a sarat .... tehát mocskosabb lesz az utasod ha esőbe motorozol/tok.
Helló DecsMan !
Nem szereltem be a készüléket ugyanis erre felé +1,2 celsius fok találhato a napot meg csak fényképen ládtam még az idén .Talán február vége március közepére tervezem mindennel együtt ( olaj+szürő, gyertya, levegőszürő )
3,5 mm-el középen tettem fel és pár keró meg lámpátol kigyorsitás után 2300km-nél nem volt közepe.
minden esetre ha idén lemegy ez a gumim, tuti kipróbálok egy vágott slicket,
nyugodtan tedd fel, nem olyan mint a supercorsa, de megállja a helyét, kicsit kellett várni míg bemelegszik, de aztán no para
nem te voltál
Amúgy meg végülis minél gyorsabban mész annál stabilabb a vas
4:30 Fater xD
Egyébként én is megjártam velük 1x... azóta soha semmit semmilyen "tag-társaságtól"
-pirelli dragon vagy diablo supercorsa
-metzeler racetec
-michelin power race vagy one
-continental raceattac
-dunlop 211
A főgólyának rossz a szeme 100-at megy 1.-ben.
Mondom anyátok, hát éves fizetési ütemben vagyok, hogy járt le decemberben?
4 napi telefonálgatás után végre sikerült egy emberrel is beszélnem, aki rohadtul megnyugtatott: megnézzük, szerdán hívjam újra, .
Na? Mi a szart csináljon az ember fia? Hát ne dobjak rájuk egy atomot?
Majd az új srác eldönti hogy mi a fontosabb.
Majd o eldonti h vesz e vagy sem...de legalabb mar tudja h nem 40ezer.
Hátránya, hogy kevésbé szűri meg a sarat .... tehát mocskosabb lesz az utasod ha esőbe motorozol/tok.
Hasidomot pedig a kepesmotor.hu -n találsz.
Nem szereltem be a készüléket ugyanis erre felé +1,2 celsius fok találhato a napot meg csak fényképen ládtam még az idén