Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miért gond a nullás?
ment a mail
Erről van szó!

nekem volt már fent 0ás keverék... huhh az veszélyes volt..
Elölre csak ragadósat,aranyszabály.
K1. (De csak a matricáján volt rajta.) a számsort meg nem ismerem.
Nahh...
ez egy rendes választás volt. nekem is ez lesz minnyá fönt. K hányas?
Erre a papucsra lehet számítani!
Így is csak a rendszámtáblámat látod folyamatosan!
Nem nem, ami visszafogja az a: felnicsík,doboztartó,villagomba, krómtükör..........
Küldj egy elérhetőséget, számot az e-mail címemre és megbeszéljük.
Köszönöm!
Vigyázz, nehogy visszafogja a motort!
Ragacska.
Krisztiánnak fotósoppoltak a képei, nem kell elhinni h. olyan sok helyen járt .
Amúgy meg vegyed az FZ6-ot nyugodtan, sok örömöd lesz benne. Gyengeség a kormánycsapágy soványka zsírozása, erre figyelj majd, mikor megveszed. Amúgy R6 butított blokk, úh. bírja az rpm-et rendesen. Prímán lehet dobozolni, jól is néz ki velük. És ezzel az üléspozícióval nagyon-nagyon messze el lehet menni, fáradtság nélkül.
helló esetleg az enyém eladó
úgy esztergáltam majd megkeresem a skiccet és felteszem
Nem az a típus vagyok, akit csak úgy meg lehet dumálni ;) .
Sose hagyd magad lebeszélni a vágyaidról! Ha motorozni akarsz, és van kereted egy motorra és megvan a jogod is hozzá (jogosítvány) akkor az út szabad. Sokan mondják, hogy jogosítvány sem kell. :P Nem árt ha van.
Üdv itt.

Sajnos addig nem szólunk hozzád, ameddig nincs képed a még nem létező motorodról!

Szerintem előnyös hazait venni, mert egy nagyobb értékű motor esetében én nem kockáztatnék, hogy ki buherálta előzőleg. Szervíz meg csak szervíz. Főleg, ha meg akarsz bízni a motorodban. Én nem indulnék el úgy több ezer km-es útra, hogy nem tudom ki "kezelte" előzőleg.
Hsz-t nem lehet utólag szerkeszteni, mert elírtam, dupláztam (pl. tavaly) szót az előzőekben :)?
Gondoltam, arra is, hogy kintről hozok motort, de az, hogy talán itthon könnyebb az előéletet megismerni, no meg, hogy elég drága pl. Svájcban is, úgy döntöttem, hogy honfitárstól vásárolok, ahogy ezt próbálom minden nap megtenni a boltban is más áruval.
Irigykedve néztem a fotóidat :).
Most látok először hasidomot, jól néz ki, ezen kívül mi a haszna (a nyilvánvaló koszvédelmen kívül)? Egyedül túrázol általában?
Köszönöm, hogy felhívtad eme hiánypótlásra a figyelmemet.
Próbáltam vissza is olvasni, nem találtam eme szokás nyomát, bár igaz, hogy nem ezt kerestem és nem olvastam még el az itteni szabályzatot. Ami késik, nem múlik, pótlom.
Addig is álljon itt is rólam pár szó:
Eddig igen rövid volt motoros pályafutásom, egy Derbi GP1 segedelmével gurultam 2000 km-t városban. Ezt még 2008-ban, de ezt eladtam, mert 'kevés'-nek éreztem. Korlátlan 'A' kategória nem lévén, beneveztem egy tanfolyamra unokatestvéremhez(Debrecen). Ezt tavaly az akadályt tavaly sikeresen vettem, így már nem állt útjába a túramotorozásomnak csak az, hogy éppen nincs motorom (meg még azon kívül, hogy egy pillanat gyakorlatom sincs benne :) ). Nos, többek között az internetes információk alapján és mert nagyon tetszik, választottam a fazert. Ugye azt írják, hogy kezdő motorosoknak megfelel ez a motor. Szeretnék egy kis rutin megszerzése után kellemes időtöltés gyanánt túrázni néhányszor, ahogy időm engedi. Ehhez úgy érzem, kiváló társ lesz egy fazer.
Remélem nem untattam soraimmal senkit.
Akár, itteniektől szívesen fogadok tanácsot és ha van valaki a közelben ilyen motorral és üzemben van neki, talán egy próbakör is összejönne (tudom, kezdő motoros).
Egyébként már régebben szerettem volna motorozni, de mostanra talán megértem rá, sokan lebeszéltek anno és most is a szokásos érvekkel.
Köszönöm a türelmet és ahogy mondani szokás felétek, széles utat.
No meg olcsó benzint.
Amíg nem töltöd ki az adatlapod, sok választ ne várj. Így szokás, hogy kicsit megismerjük a másikat fórumozás közben, ne legyünk teljesen idegenek.
Néztem egy táblázatot, lehet nincs is feketében 2007-től?
Ja, a wikipédián láttam.
Egyik kiszemeltem:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_6_s_faz
er-4361748

Másik, igaz, ez nem fekete:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_6_s_fazer-43
61748

Vélemények?

Esetleg gondolkodtam régebbi évjáratban is. Mivel jobb/rosszabb a 2005 évjáratú?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_6_s_leo
_vince-4416815
vagy ez 2006-ból:
http://www.hasznaltauto.hu/motor/yamaha/yamaha_fz_6_s_vezet
ett_szervizkonyv_-4280422
El is felejtettem, hogy a vásárlással kapcsolatosan bármilyen mennyiségű tanácsot szívesen veszek.
Sziasztok, egy Yamaha FZ6 S-t szeretnék venni, 2007-2008 évjáratú modellt, lehetőleg fekete színben. Ha tud valaki gondos gazdától ilyen eladó motort, kérem jelezze.
Köszönöm