Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyomok egy esc gombot és rebootolom a játékot!
Amúgy ez van, aki elkezd motorozni, az tisztában van a kockázattal. De meghalhatok még a szmogtól, a zsíros kajától, MP4-től, cigánylincseléstől....., de motorozol, amit szeretsz meg én is szeretek (mármint nem azt, hogy te motorozol):) és ez azért attól több, mint aki WOW-ozik meg COD-ozik reggeltől estig a gép előtt és anya ölbe adja neki a kaját két fejsimogatás között!(sajnos sok ilyen kockarépa van a mostani 20évesek között).
Amúgy ha van valakinek elfekvőben egy dob, amit fel tudok hadonászni az FZS-re, az szóljon már lécci!

Használom..Ma is..
De a kép kb 3hetes és utána pucoltam és fújtam be..
Hidrótőkére valaki?
Lehet, ráférne.....
Kis agresszív
jó piszkos a hátsó lánckereked
Köszönöm a választ.
A grandésat nézegettem. Egész jó áron lenne még forgalomba helyezve is. Felhívtam, nem tűnt így telón bunkónak. Te láttad a gépet? Képekről egész jó, de látni kell élőben is. Van tapasztalatod ezekkel?
Üdv
Ugyan mi sem ismerjük egymást, csak nekem is integrált ledes van bent és csak jó tapasztalataim vannak vele..SOKKAL erősebb és jobb fénye van mint a gyári..egyáltalán nem gagyi..
persze mindenki maga dönti el mi a fontos neki..ha te ettől nagyobb biztonságban érzed magad akkor neked az a jó..
Vigyázok én magamra
Lehet kicsit megdolgozzuk a Petikét de azon kívül semmi. Viszont nevezni még lehet,de súlycsoportot már nem ér váltani!
Sziasztok!
Nincs gépkönyvem a vashoz (FZ1 N 07' ),, és érdekelne hogy hidrótőkés e a vezérlése a gépnek? vagy kell rajta "néha" szelephézagot állítani?
köszönöm..
aggódik a fene érted
ki mondta hogy nem veled kezdjük
Évadnyitón lesz bunyó
Nem lehet mindig másokon aggódni...minek a motor?
Add el...eleshetsz,elüthetnek stb.
Egyébként meg,a csepp eszeddel...nem is ismersz vazze Szal...
sok hülye paraszt a gyári indexet se veszi észre, ami azért elégé látható... nem hogy még az integráltat...
akkor szerinted
engem már ütöttek el, inkább nem próbálkozom ilyen gagyi cuccokkal,
majd ha egyszer feléred a csöpp eszeddel,hogy az emberi szervezet elégé könnyen sérül akkor majd elgondolkodsz sokmindenen
Vannak emberek akik adnak a motor külsejére,és nem meghalni akarnak
no neked tuti lesz ilyen hátsólámpába integrált indexek
beépített index... egyik legnagyobb marhaság ami a földön van,
ha kiakarod nyiratni magad akkor nyugodtan ajánlom legalább is nagyobb lesz az esélyed rá...
100%-os biztossággal állítom, hogy nem olyan jól észrevehető, mint a "gyári". Forrasztani is kell, az tutti.
Yamaha fzs1000 féktárcsa (300-as) olcsón eladó. Kopás nem mérhető rajta. Irányár: 8000Ft
A beépített indexek milyenek? Nem is kell külön index rá emiatt?
Füst és átlátszó is van.
Pontos ár még nincs...ebayról lenne max 15.000Ft,vagy a D2 (onnan rendeltük,csak elszúrták) onnan 10e alatt megállna.Ha kell dobj egy mailt,még várok egy srácra.
Este egyeztetek és aztán rendelem újra.