Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudom, nem a méret a lényeg de azért a köbcenti még is csak nagyobb

mióta van meg neked ez a paripa
aprilia
aprillia volt az a honda
Majd ha látod élőbe, meg fogsz lepődni hogy nem kisebb ám a 600asnál, csak könnyebb kb 20 kilóval, ami nekem pont elég, mint kisgyereknek

Jah és már a yamaha is Rossi megcsúfolás Arról nem is beszélve, hogy a Doctor is azzal kezdte, mármint hondával
Köszike
250es minek az a gyerek motor
váltani kell, irány a 600as!
mivaaaaaaa.... :D
A honda meg a yamaha nincs egy helyen,ha szigorúan vesszük
Amúgy meg majd akkor lesz yamahám, ha lesz sor4es 250-es, mint ez, nem idomos

Mellesleg Babulu a nickem
Új korától azt használom.
0w10.000
5w60-
na azt szereti enni de nagyon
nekem nem kő, nem motult használok
Áki-Máki! boldog névnapot
Nekem ebből van még kábé 1 liternyi fölöslegem. Ingyen odaadom ha kell.
Istenem, gyönyörűen süt a nap, de egyrészt tanulni kell, másrészt hideg van... Na meg szét van szedve a kormány... Nagyon viszket már a seggem!
Ezt is picipénzért sikerült beszerezni és azért esett erre a választás!Meglátjuk milyen lesz tőle a masina.Gondolom elromlani nem fog azért
Melegen karcos a váltás, sőt akadt is. Persze egy rendes Gánti speed után. Amúgy rendben lévő az is. Én MOL-t tettem most bele, de nincs még vele tapasztalatom. Olcsó volt ~1900,-/liter 5W60 dynamic full.sint.
Kinek milyen tapasztalat volt a Castrollal h nem igazán ajánljátok?
én a motul5100at ajánlanám

olajshop.hu
Félszintetikus!
ha félszintetikusat akarsz akkor motul5100
ha meg fullszintetikust, akkor inkább több minden szóba jöhet, mol, repsol,fuchs,motul,castrol stb,,,
Azthiszem ezt nem szerettem még én sem FZS 1000-be, ha ez a félszintetikus. Attól még jó lehet a Tiedbe.
Helló!

Erről az olajról valakinek tapasztalata?
castrol actevo x-tra 4t 10w40
2006 FZ6 ba menne.
Ha nem megfelelő akkor valami javaslat?
Köszi
Van nálunk egy két igen jó útszakasz. pl. egy elkerülő pár jó minőségű, és igen gyors kanyarral, és nem megvetendő a Gánti speed sem ahol símán lehet 180 átlagot menni erdei környezetben ész nélkül. (Az őzektől mencs meg minket urunk!)
Szóval van az a kanyar.. szigorúan szép időben.
Akkor az én rekordom, Dec. 6 és -4 C fok.

Amúgy de. Ajka- Fehérvár 1/2 óra. Szerinted mennyivel jöttünk?