Féknyereg cseréről szó sem volt. Pont azért, mert az a legjobb része ennek a fékrendszernek (ami az R1-emen is van ugye).
Minden csak viszonyítás kérdése. Én a féknyergeken kívül mindent lecseréletem már (csak a radiális főfékhenger van hátra a télre), és össze sem lehet hasonlítani az eredeti fékkel a hatást.
Persze a Fazernél ez nem annyira téma, de a lehetőség megvan rá, ha valaki fék helyett horgonyt akar...
Ha icipicit határozottobbnak szeretnéd, akkor a fém fékcső a legjobb választás!
Plussz új folyadék, és az csodákat tud művelni, ha nem cserélted régen már. Persze egy szakszerű légtelenítéssel, lehetőleg szervízben.
Azt még csak-csak megértem, hogy fémfékcső, mert elmászik a nyomáspont az FZ6-on is (annyival nem tud többet az FZS600...), de hogy tárcsa- meg féknyereg-csere??!!!
Ez a Sumitomo fék van az FZS1000-en is, ha nem tévedek...
A fékbetétek szinte újak. Nem akartam ennyire eltúlozni a fékhatást (bocsi ha ez jött le), csak egy icipicit határozottabb is lehetne. Ennyi.
Ha aktuális lesz (február környékén) akkor majd kereslek! Köszi!
Persze, csak attól függ mit vársz tőle. Kicsit határozottabb lesz a nyomáspont, és (pl. pályán) kevésbé fog melegedni. De azért csodát nem érdemes tőle várni.
Ha nem vagy megelégedve a fékkel, akkor a fékcsövön kívül betétet érdemes cserélni. Ha ez sem jó, akkor jöhetnek a húzós dolgok: tárcsa, főfékhenger.
Szvsz vedd meg a Fazert, ha úgy érzed, hogy felnőtt és felelősségteljes ember vagy. Nem fog megölni, amíg tudod a határaidat.
Én 14 évesen Simsonoztam, majd két éve letettem a jogsit és már második idényen vagyok túl a Fazerrel. Nem mondom, az elején oda kellett figyelni, de kellő edzéssel (Lepence/Dobogókő) elég gyorsan meg lehet tanulni a legszükségesebbeket.
Nálunk is gyakorlatilag ennyi (21.900 Ft), ami mindent tartalmaz, az utolsó alátétig. Csak ezt a spanyol gyártónál szerelik össze, és nem itthon vágják méretre.
Városi közlekedésre a robogó felel meg a legjobban. Mondjuk egy 80/125...
Egy 600-as motor már nem városi közlekedésre való:átmész Börsről Újpalotára, akkor melegszik be rendesen, aztán jöhet a túra...
Nem attól függ,hogy te megadod-e az elsőbbséget,hanem neked megadják-e,és ha nem,akkor mit teszel a motorral.Ilyenkor kell a tapasztalat,nagy gáz,vagy nagy fék,esetleg egy gyors ajtóbarúgás...
Nekem is van ismerősöm,aki családapa,stb,aztán a Haya-val 250 fölött száguldozik,úgy 70 %-ban,igaz neki van tapasztalata.
Nekem régen egy 400-as is nagy szám volt,pedig sokat mentem ETZ-vel,meg vittek is nagy gépekkel
.Jó megoldás viszont az lenne,ha fojtottan vennéd meg,aztán mondjuk 5000 km múlva kinyittatnád,kezdésnek mondjuk 35-50 Le is elég lenne.
Volt biciklim :) De valószinű ezt nem számít a tapasztalatok felsorálása között
32 évesen (14 éves vezetői tapasztalattal) és felelős apaként viszont már nem vagyok egy "200 fölött minek" tipus.
Viszont nem csak 1 évre veszek motort, hanem szeretném, ha több éven keresztül is megülhetném.
Így akár kezdőként tisztelve az erejét, és profiként az utolsó szuflát is kicsavarva belőle.
Szvsz a bukási valószínűség az embertől is nagyban függ. (pl megadod-e alapból a balkezet a taplóknak - persze, h meg)
Ami viszont elgondolkodtatott ebben a cikkben, hogy vásorsi közlekedésre az SV650S jobban feküdne, mivel alacsony fordulaton jelentkezik a teljeítménye. Viszont az FZ6 külalakja jobban megfogott ... ehh. hol van már mikor csak a JAWA volt az megülhető alternatíva :D
Sziasztok !
Az ilyen "magabiztos" embereknek hiába mondtok bármit.
Hiába mondjátok, hogy 1-2 évet motorozzon mondjuk 250-el .
Áááá az haverok előtt nem buli és teljesen égő.
Az ilyen embernek fogalma sincs mi az a motorozás és mi az a 100 LE.
Elmegy egy szalonba felül tetszik neki és megveszi.
De, drukkoljunk, hogy a testrészeit fel tudják majd használni.
Minden csak viszonyítás kérdése. Én a féknyergeken kívül mindent lecseréletem már (csak a radiális főfékhenger van hátra a télre), és össze sem lehet hasonlítani az eredeti fékkel a hatást.
Persze a Fazernél ez nem annyira téma, de a lehetőség megvan rá, ha valaki fék helyett horgonyt akar...
Plussz új folyadék, és az csodákat tud művelni, ha nem cserélted régen már. Persze egy szakszerű légtelenítéssel, lehetőleg szervízben.
Ez a Sumitomo fék van az FZS1000-en is, ha nem tévedek...
Ha aktuális lesz (február környékén) akkor majd kereslek! Köszi!
Ha nem vagy megelégedve a fékkel, akkor a fékcsövön kívül betétet érdemes cserélni. Ha ez sem jó, akkor jöhetnek a húzós dolgok: tárcsa, főfékhenger.
Én 14 évesen Simsonoztam, majd két éve letettem a jogsit és már második idényen vagyok túl a Fazerrel. Nem mondom, az elején oda kellett figyelni, de kellő edzéssel (Lepence/Dobogókő) elég gyorsan meg lehet tanulni a legszükségesebbeket.
Üdv, rg
Tavaszig szeretnék fém fékcsövet venni a motoromra. Idáig az X-Bike-ot kérdeztem (náluk 22e ), tudtok még olyan helyről ahol lehet ilyet kapni?
www.youtube.com/watch?v=qQlndi...
Ez a való világ és nem a kész átverés...
Egy 600-as motor már nem városi közlekedésre való:átmész Börsről Újpalotára, akkor melegszik be rendesen, aztán jöhet a túra...
Csak fel kell eleveníteni a tudásod.
Nekem is van ismerősöm,aki családapa,stb,aztán a Haya-val 250 fölött száguldozik,úgy 70 %-ban,igaz neki van tapasztalata.
Nekem régen egy 400-as is nagy szám volt,pedig sokat mentem ETZ-vel,meg vittek is nagy gépekkel
.Jó megoldás viszont az lenne,ha fojtottan vennéd meg,aztán mondjuk 5000 km múlva kinyittatnád,kezdésnek mondjuk 35-50 Le is elég lenne.
32 évesen (14 éves vezetői tapasztalattal) és felelős apaként viszont már nem vagyok egy "200 fölött minek" tipus.
Viszont nem csak 1 évre veszek motort, hanem szeretném, ha több éven keresztül is megülhetném.
Így akár kezdőként tisztelve az erejét, és profiként az utolsó szuflát is kicsavarva belőle.
Szvsz a bukási valószínűség az embertől is nagyban függ. (pl megadod-e alapból a balkezet a taplóknak - persze, h meg)
Ami viszont elgondolkodtatott ebben a cikkben, hogy vásorsi közlekedésre az SV650S jobban feküdne, mivel alacsony fordulaton jelentkezik a teljeítménye. Viszont az FZ6 külalakja jobban megfogott ... ehh. hol van már mikor csak a JAWA volt az megülhető alternatíva :D
Az ilyen "magabiztos" embereknek hiába mondtok bármit.
Hiába mondjátok, hogy 1-2 évet motorozzon mondjuk 250-el .
Áááá az haverok előtt nem buli és teljesen égő.
Az ilyen embernek fogalma sincs mi az a motorozás és mi az a 100 LE.
Elmegy egy szalonba felül tetszik neki és megveszi.
De, drukkoljunk, hogy a testrészeit fel tudják majd használni.