Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A feltöltött galériák alapján is mindig csak az volt ott aki éppen fényképezett
Én is voltam ma. A koncertből, stunt show-ból meg ilyenekből nem sokat láttam, viszont sikerült jól vásárolnom. Az áruk ugyanazok, mint tavaly is, de talán most egy picivel több a leárazás.

Tapló eladóval nem találkoztam csak tudatlannal. Volt olyan gumis, aki konkrétan nem tudta a saját termékük nevét (pilot road stb.) De inkább több volt a jófej. A látogatottságot gyérnek mondanám.
Hallottam felőled....az a fő,hogy már javult a helyzet!
Aztán majd csak sikerült együtt gurulni
A tavalyi év vége nem a tervek szerint alakult, mivel nem tudtam megmozdítani a mocit így sokat pihent. Mondjuk úgy körbe pakoltam minden lommal, hogy a kiszabadítása sem volt egyszerű!
Gondoltam hogy 4 hónapig a közelébe sem mész...csoda hogy megtaláltad abban a nagy garázsban
Én már a hét elején felkeltettem a vasat "téli álmából"
Természetesen a második indításra életre kelt 4 hónap pihenés után!
Az időjárás már megfelelő!
Az én doboztartóm a kapaszkodó helyére van felszerelve, de mögöttem jövők szerint 4-5 cm-t ugrál!
Azt hiszem ez nem normális a GIVI felfogatása sokkal jobb...stabilabb!
Ja az enyém SHAD.
Nyúl barátom,egyenlőre nem úgy alakultak a dolgok
Kapd össze magadat már elindult a szezon!
Anno én sötétített plexit vettem ott...kedvesen meg is kérdezte az eladó,hogy sisakot nem e szeretnék hozzá...mert a plexi szerinte kevés...paramm paramm
Most ertem haza onnan. Annyi bazír arcot és eladót. Még én éreztem rosszul magam hogy meg akartam venni egy kurvadrága cuccot...

Azért egyes boltos/eladó vagy tulajra ráférne egy kis kereskedelmi oktatás... bakker válságban el akarnak adni. Akkor tenni is kéne érte valmit...

Egyébként nem egy nagy durranás
Én most kihasználom ezt a jóidőt. A következő rosszidő beálltával pedig szelephézag, karbiszinkron, takarítás van a listán.
Idén még 1métert sem tudtam menni...
Szentem holnap se...
Nemrég volt szó a Lidlis tanktáskáról. (emlékeztetőül 6990 Ft-ért adták). Valaki már 12-ért hirdeti...

Holnap remélem, mindenki gurul!
Nagy az esélyed, hogy később eltörik, elindultak repedések, és nem sok jót ígér egy görbítés. Viszont az 50% (vagy jó, vagy nem) és a full nulla (eldob) között van egy lehetőséged.
Fogd keményfa prizmába középen olyan szélesen ahogy csak lehet, és húzd meg ráhúzott csővel. Jobbat nem tudok.
Helló.

Ha csak elöl van tengelygombám, az nem jelent egyensúlyvesztést? Nem tudom, nem értek hozzá, ezért kérdezem.

Egyik fórumozó érdeklődött a fóliázott plexiről. Sajnos további infókat nem tudok, ez nem olyan átlagos, mint ami autókra kell. Ez korom fekete lett, 0% átlátszósággal. Buborékos, de elvileg a napon fel fog szívódni. Ha nem tetszik, hip-hop tudják cserélni más színűre. Vasárnap csinálok képet, de egyelőre sok tapasztalatom nincs róla.
képet
80%-a ugyan az...már lassan meg is untam
Tuning show-n is finom ciccek vannak,idén is csak arra megyek....ha kijön.
Képek alapján úgy látom elég jó kis dugni való csajok jönnek mennek árúlnak eztazt..
viszont dugni elsősorba nem motorfesztiválra mennék... :D
én ennyit tudok a fesztiválról elmondani.
köszönöm szépen kacsolja ki.
Tényleg annyira szar a motorfesztivál mint ahogy mondják..vagy csak ennyi ember tudná jobban megcsinálni?
Mert aszonygyák naonszar

Hétvégén Pozsonyban is lesz valami ilyen,idén ott fogom rontani a levegőt.
Nem tudom, melyik az a monorack.
*frankón
ötleteket szeretnék kérni...
amikor tavaly meghasaltam a kormányom szára meghajlott 1-2 centit hátra.
nyilván ahoz hogy visszahúzzam le kell szedni, de ha már leszedtem mi a legegyszerűbb módja, hogy franón visszagörbítsem ahogy volt..
esetleg valaki járt már így ?
A givi-ből a monolock karokat vennék platnival.
Az is erősebb?