Én is voltam ma. A koncertből, stunt show-ból meg ilyenekből nem sokat láttam, viszont sikerült jól vásárolnom. Az áruk ugyanazok, mint tavaly is, de talán most egy picivel több a leárazás.
Tapló eladóval nem találkoztam csak tudatlannal. Volt olyan gumis, aki konkrétan nem tudta a saját termékük nevét (pilot road stb.) De inkább több volt a jófej. A látogatottságot gyérnek mondanám.
A tavalyi év vége nem a tervek szerint alakult, mivel nem tudtam megmozdítani a mocit így sokat pihent. Mondjuk úgy körbe pakoltam minden lommal, hogy a kiszabadítása sem volt egyszerű!
Az én doboztartóm a kapaszkodó helyére van felszerelve, de mögöttem jövők szerint 4-5 cm-t ugrál!
Azt hiszem ez nem normális a GIVI felfogatása sokkal jobb...stabilabb!
Ja az enyém SHAD.
Anno én sötétített plexit vettem ott...kedvesen meg is kérdezte az eladó,hogy sisakot nem e szeretnék hozzá...mert a plexi szerinte kevés...paramm paramm
Nagy az esélyed, hogy később eltörik, elindultak repedések, és nem sok jót ígér egy görbítés. Viszont az 50% (vagy jó, vagy nem) és a full nulla (eldob) között van egy lehetőséged.
Fogd keményfa prizmába középen olyan szélesen ahogy csak lehet, és húzd meg ráhúzott csővel. Jobbat nem tudok.
Ha csak elöl van tengelygombám, az nem jelent egyensúlyvesztést? Nem tudom, nem értek hozzá, ezért kérdezem.
Egyik fórumozó érdeklődött a fóliázott plexiről. Sajnos további infókat nem tudok, ez nem olyan átlagos, mint ami autókra kell. Ez korom fekete lett, 0% átlátszósággal. Buborékos, de elvileg a napon fel fog szívódni. Ha nem tetszik, hip-hop tudják cserélni más színűre. Vasárnap csinálok képet, de egyelőre sok tapasztalatom nincs róla.
Képek alapján úgy látom elég jó kis dugni való csajok jönnek mennek árúlnak eztazt..
viszont dugni elsősorba nem motorfesztiválra mennék... :D
én ennyit tudok a fesztiválról elmondani.
köszönöm szépen kacsolja ki.
ötleteket szeretnék kérni...
amikor tavaly meghasaltam a kormányom szára meghajlott 1-2 centit hátra.
nyilván ahoz hogy visszahúzzam le kell szedni, de ha már leszedtem mi a legegyszerűbb módja, hogy franón visszagörbítsem ahogy volt..
esetleg valaki járt már így ?
Tapló eladóval nem találkoztam csak tudatlannal. Volt olyan gumis, aki konkrétan nem tudta a saját termékük nevét (pilot road stb.) De inkább több volt a jófej. A látogatottságot gyérnek mondanám.
Aztán majd csak sikerült együtt gurulni
Természetesen a második indításra életre kelt 4 hónap pihenés után!
Azt hiszem ez nem normális a GIVI felfogatása sokkal jobb...stabilabb!
Ja az enyém SHAD.
Azért egyes boltos/eladó vagy tulajra ráférne egy kis kereskedelmi oktatás... bakker válságban el akarnak adni. Akkor tenni is kéne érte valmit...
Egyébként nem egy nagy durranás
Szentem holnap se...
Holnap remélem, mindenki gurul!
Fogd keményfa prizmába középen olyan szélesen ahogy csak lehet, és húzd meg ráhúzott csővel. Jobbat nem tudok.
Ha csak elöl van tengelygombám, az nem jelent egyensúlyvesztést? Nem tudom, nem értek hozzá, ezért kérdezem.
Egyik fórumozó érdeklődött a fóliázott plexiről. Sajnos további infókat nem tudok, ez nem olyan átlagos, mint ami autókra kell. Ez korom fekete lett, 0% átlátszósággal. Buborékos, de elvileg a napon fel fog szívódni. Ha nem tetszik, hip-hop tudják cserélni más színűre. Vasárnap csinálok képet, de egyelőre sok tapasztalatom nincs róla.
Tuning show-n is finom ciccek vannak,idén is csak arra megyek....ha kijön.
viszont dugni elsősorba nem motorfesztiválra mennék... :D
én ennyit tudok a fesztiválról elmondani.
köszönöm szépen kacsolja ki.
Mert aszonygyák naonszar
Hétvégén Pozsonyban is lesz valami ilyen,idén ott fogom rontani a levegőt.
amikor tavaly meghasaltam a kormányom szára meghajlott 1-2 centit hátra.
nyilván ahoz hogy visszahúzzam le kell szedni, de ha már leszedtem mi a legegyszerűbb módja, hogy franón visszagörbítsem ahogy volt..
esetleg valaki járt már így ?
Az is erősebb?