Munkavédelmi szakmérnöki, szakértői diploma után nézek.
), abban az esetben, ha a kar laza működését szerkezeti hibának vélnék, és a bowden feszítésével kívánnák azt megszüntetni. Azt is beírhatta volna a könyv írója, hogy a kutya farka is lazán mozog, mégsem esik le, tehát úgy állítsa be!
Állítsd be ahogy neked kézre esik, azt gyíííí!
de ne legyen feszes, csak lötyögős.
soha nem mértem.
a kis japóknak ezt át kéne gondolni újra..
valóban.
.filc, meg vonalzó, meg még egy..nem egyszerűbb a kibeb@szott kuplungkar fix és mozgó része között mérni? csak kérdezem..
Szombaton délelőtt kihoztam a gépet a garázsból és a 2 hete feltöltött - és akkor még jó működő - aksi végleg megadta magát. Szombat délben 12V 12Ah-s akkut keresni ami bele is fér a Fazerbe, Keszthely környékén kis utánajárással járt, de végül sikerült.
Innentől a Szombat, Vasárnap teljes öröm. Nyugat-Dunántúl, Pannónia-ring versenynézés (egy KTM RC8-nak volt a legdurvább hangja, meg is nyerte az 1000-es kategóriát), majd Balaton, rengeteg motoros mindkét parton, dolce vita.
Aztán tegnap a hosszú hétvégém utolsó napján felhoztam a gépet vidékről Bp-re. Kora délutáni induláskor még szakadt rólam a víz a melegben, aztán Fürednél tankolva már fekete volt az ég. Onnan inkább rámentem a pályára (M7) és igyekeztem a vihar előtt felérni, ami elég kalandos volt. Nem tudom mennyit mentetek viharos szélben az autópályán, kamionok között, de én gyakorlatilag 120 km-en keresztül folyamatosan, minden izmomat befeszítve küzdöttem a széllel, esővel, motorral (a topcase 130 felett kissé instabillá teszi az első futóművet), de sikerült a nagyobb zuhétól távol maradni. Vicces, hogy ellentétben a "Viharvadászok" TV sorozattal én menekültem a vihar elől, néztem a felhőket a tükrömből, miközben húztam a gázt.
Hazaérve nem volt gond az elalvással. Ma reggel, az egész hátam fáj. De király volt :)