Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tavaly Sintetico 4T volt benne, idén a srác fél-szintetikust tett bele. Lehet ebből bármi későbbi probléma ( melegedés miatt)? Vagy ez már a következő olajcseréig így marad akkor.....és így normális.
THX a gyors választ!
Igen, de a te vasad 2006-os és injektoros, nem 99-es A tiedbe meg az ásványi a nem való, de ezt már párszor elmagyaráztam (vagy próbáltam)
Elvileg az ilyen "régi" vasakba ásványi olaj való, de ha sokat használod városban, akkor a fél szintit még elbírja (ha repsol, akkor a Sintetico a fél szinti a Racig az full szinti és neked nem jó)

Melegedés szempontból szerintem jobban van jelentősége a vizkozitás értéknek De én nem értek hozzá
Szeva, eltaláltad!
Leírtam már kétszer ide, félszintetikus olajjal nekem is jobban melegedett. Full szintetikussal "hűvösebb".
Sziasztok!

Yamaha fzs 1000 2004-es évjárathoz keresnék első villát és komplett fejidomot.Tippetek van esetleg,hogy hol lehetne megnézni?
Köszi előre is!
Üdv Srácok!

Tavaly vettem egy '99-es 600 Fazert. Cirka 53 000 km volt a gépben.
Miután megvettem amit kellett cseréltem. Gond nélkül ment a tavalyi szezonban.
Most tavasszal elvittem egy szerelő sráchoz, hogy nézze át a gépet, cserélje a folyadékokat ( olaj, fékolaj) volt karbiszinkron, meg hátsógumi csere, meg levegő szűrő.
A motort elhoztam, és használom a mai napig minden gond nélkül.

Mégis valami kicsit piszkálja a csőrömet. A motor tavaly mindig gond nélkül ment, és NEM melegedett. A mostani olajcsere, után viszont a motor érezhetően melegszik. Ellenőriztem a kiegyenlítő tartályt, amibe a vízszint le volt min.-ra csökkentve. Gyorsan fel is töltöttem. Azóta mindig figyelem a vizet, de nem fogy. A motor viszont eléggé "süt", de a led nem villog vagy villan ki, hogy meleg lenne a víz.
A kérdés az, hogy tudna valaki egy irányadó értéket mondani, hogy neki x km megtétele után milyen hőfokú a motorja, illetve a hűtője?
Lehet érdemes lenne lecserélni a vizet is, esetleg átmosni a hűtőt?
(Tavaly Repsol olajat kapott, idén is Repsolt , csak valami fél-szintetikus sport változatot. Lehet ezért melegszik?)

Válaszokat előre is köszönöm!
Kicsit túl is mentél Mezőkövesden, mire taliztunk És még hangtompítóval is durrogtál
Én Babu elé mentem Mezőkövesdre, 226 oda, 161 km vissza. 4,4literes fogyasztás és ismét megvolt a 210.
Akkor 20,mind1 a nagyságrend a lényeg. A kereklámpás hornet nem hasonlítható az fz6-hoz esztétikumban,szerintem.
Jah, értem! Hát ez olyan érdekes, mert a már fordított villás, 2005-06-os, de még karbis Hornet az FZ alatt van, de az új, meg azért szerintem kicsit fölötte, bár lehet elfogult vagyok

És csak 10 db van belőle? Abból is többre emlékszem, lehet elkapkodták már
http://www.motor.hu/hasznaltmo...

Ő lesz az. Köszi mindenkinek a válaszokat, véleményeket, remélem azért ez is kényelmes lesz....
Babulu csak a "kisoldalpufóst" néztem,tehát az újabbat! Küllemben és tecnikában azt tenném az fz6 mellé.
Jelentem megjártam Nyíregyházát oda-vissza tegnap és ma Volt minden, buli, kaja, pia, véradás (én beteg voltam, szóval nálam nem) És büszke vagyok a kis Zümmörgőre, mert 5,5 l-el megjártam az utat, átlagba inkább 120 körül (már ahol lehetett) és most húzattam is többször 12000 környékéig (nem szoktam bántani egyébként )

Aki hiányolt a túrán annak üzenem, hogy lehet ám együtt gurulni, csak beszéljük le előre

A CBF600 dög nehéz, de nagyon alacsonnyá tehető, viszont sor4 és 72 paci!

Nem értem, sabato, hogy milyen szempontok alapján kerestél, mert amennyire én tudom 600-as Horniból van vagy 60 eladó (mindenféle évjárat)
Nekem CBF-600 van és 5-600Km/nap meg se kottyan olyan kényelmes,igaz az űlés nekem a leggmagasabbra van állítva/3 pozícióban állítható/,sőtt hátul is kényelmes.
nah ki motorozott ma mert én nem
55000ft szeretnék kapni érte.Igen van hozzá minden ami a felszereléshez kell.A tartó konzol is yamaha.Előre is köszönöm a segitséget.
gotcha
motorozz.hu n van! tura kiírásban
Örülök, hogy találkozhattam veled/veletek személyesen is. Kár, hogy lefordultam Esztergomba. Természetesen semmi "dolgom" nem volt.
fotókat akarok.
Köszönjük szépen Dokypapának a túra levezénylését, mindenki másnak a részvételt! Igazán jó kis túra volt szerintem Karu elégedett lesz, nagyon sajnálom, hogy Ő még nem gurulhatott velünk.
üdvözlök mindenkit aki volt a túrán!
Pedig én pont a múlt éten keseredtem el,megnéztem: kb 100 db fz6-ot hirdetnek a h.autón de cb 600 hornetet pl meg csak vagy 10-et!
Mennyit kérsz érte? Van platni is hozzá? Egy cimborám keres dobozt FZS-re, nem tudom mi az elképzelése, megemlitem neki.
Sziasztok!Ha valakinek szüksége lenne egy hátsó dobozra van egy elfekvőben!