Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor elég nekem az a 4,5 liter / 100km.
Lassan 60 000 lesz a motorba, most volt karbiszinkron, új levegőszűrő, tavaly cseréltem gyertyákat.
Talán még ezen a 4,5 lehet faragni, mert ebbe volt 2 személy is. :)
Van egy haverom, neki ugyan ez a motorja van, na ő "megy" is vele, 300km nem megy el 1 tankkal.
nah ez az amit kipróbáltam és egyesbe,kettesbe 6500 fölött "tilt le"
Meg lehet etetni vele a 14 litert is, ha kinyomod a szemét
Biztos 6500-nál váltasz el, csak azért nem feljebb, mert ott tilt
lehet dobatok bele egy power commandert
pontos adatok nem tudok mondani, de szerintem 7 körül
nah de majd megmérem
Enyém nem eszik többet városban sem 6-6.5-nél.
Neked mennyi az a sok
haza uton kb 5.5-6 liter között csipeget, de városban pedig nem taposom szegény lelkét
kicsit sokallom
Negyven. Én egyszer tankoltam bele harmincnyolc litert
Decs! swiftnek hány literes tankja van
Nem tudok pontosat nyilatkozni, de azt tudom, hogy Piliscsaba-Bp viszonylatban jár Zacky, kb fele város fel országút és nem hiszem, hogy nagyon takarékos (legalábbis a ma is megvolt a 170 nem erre utal )

De majd nyilatkozik ő
Köszi Ákos

De szerintem nem az a kérdés, hogy én, mint átlagos fogyasztó hogyan közlekedek, hanem az, aki negatív rekordot dönt, az hogyan csinálja. És van-e a motorok között különbség?

Jó eséllyel ilyenkor a hatótávot megállás, piros lámpa, üresjárat nélkül kell teljesíteni.
nagyban függ a vezetéstechnikádtól, mennyire húzod a gázt, mennyire mész lendületesen,fék stb....
Nem váltok el 5ezernél
7-8liter/100kmer
Nekem 7-8 körül mozog...de majd kiszámolom egyszer pontosan is
4-5e persze mindig van benne városi is.
milyen fordulaton váltasz el
link

Ezen az oldalon a tulajoknak olyan 5.3-6.3 körüli átlagfogyasztásuk van, ha a szélsőségeket leszámítjuk. Ezért is érdekel, hogy tudtok ilyen kevéssel elközlekedni.
Az fura, mert most is olyan 4.7 körül eszik katalizátor nélkül, sportdobbal
Nekem még nemigen sikerült 5 alá mennem. Pedig én is szoktam apásan közlekedni.
Zacknak is volt annyi még a gyári dobbal és katalizátorral, szóval nincs azzal gond
Van olyan tankpad, ami oldalra is lelóg Amúgy meg nagyon sérülékeny a gyári lakk. Nekem az esőruha (nem flancos márkás) egy út alatt megkoptatta a hátsó idomot (utasként)
Nekem most azt tolja az agyam, hogy a gatyán a proti kicsit basztatja a lakkot és kezd kicsit mattulni a tankom oldala.
Jövőre legkésőbb le kéne lakkoztatnom..., amúgy ez megszokott, vagy az én motorozási stílusom elég hülye....
Djuree ! ha jól emlékszem azt írtad most lett rendberakva a motorod.
Azt szeretném megkérdezni hátul a két oldalsó idomon lévő matricák újak ? ...és ha igen hogy lehet hozzájutni ? -köszi-
Az simán jó...., az a 3 liter amit írnak az olyan motorozásnál, hogy már szinte meg akarok rajta halni annyira apásan hajtom, vagy beálva olyan 115-120km/h közé..., tapasztalataim alapján kb. akkor eszik a legjobban.
Ez a 4-4,5 liter körüli az egy kellemes motorozáshoz pont jó......