Rosszul tettem fel a kérdést.Arra lettem volna kiváncsi inkább hogy ír-e erről valamit a használati utasítása a motornak?
, de sztem 50 km-t el lehet vele battyogni a seb.határok betarrtásával.
.
Elragadott a hév... Szög lett volna.
Szóval tudod, hogy ha látsz egy szöget, röhögj és menj bele ilyen gumival! :D Egyébként hatásos videó szerintem.
Nem túl életszagú, de tudod, ha azt kibírja, akkor nem kell félj egy kis defektől.
/szerk.: OMV után múltkor felment a fogyi 6.6-ra... igaz, hogy másik úton mentem haza és néha gyorsabban tudtam menni, mert jó szakaszok voltak benne, de 10 liter elégett 150 km alatt. Akkor valami nem stimmelt.../
Múltkor mentem autópályán, új szakaszon, ahol igaz van kamera, de előről fényképez csak és kipróbáltam mit megy. 205-nél elengedtem a gázt, nem éreztem magam biztonságban rajta. Hajoltam a tankra, de nem feküdtem rajta teljesen. Számomra nagyon kényelmetlen volt az a sebesség. A tükör annyira rezonált -gyári-, hogy mögöttem csak fénypontokat láttam, nem lehetett kivenni belőle semmit. Ráadásul az eleje riszált, lehet a szél is nagy volt már, de olyan érzésem volt, mintha felkapna a szél és elrepítene. Ekkor ugrott be, hogy lehet nálam nincs minden rendben. Valakinek van tapasztalata 200 felett, közepesen szeles időben?