Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm szépen a képeket. A Sutivan-i átkelőnél felújították az utat? Július elején kicsit elmosta a földcsuszamlás...

Szállást foglaltatok előre, vagy ahogy esik úgy puffan alapon mentetek?

Direkt hagytátok ki a Tara hidat?
Pár helyen én is jártam már ezek közül, de ezt a Kotori öblöt meg kéne nézni Elég frankó. Hasonlít Omishoz, ahol szintén összeér a víz és a hegy
Nademost méé?
Húú furcsa az írásod kep
inkább mennél kakucsra minthogy ilyen ma,.. on gondolkozol
Kezdek teljesen túrabubus lenni!
2 hete vasárnap 500 km ma meg 451 km. Bár azért az én napi penzumom csak a 300 km!

Bejártuk ma a "környék" összes legjobb útját! Kanyarból ki kanyarba be!
Azon gondolkodtam, hogy mikor kell kicserélni az üzemanyagszűrőt...? A kézikönyv nem írja!
Pls tegyél fel crna gorai fotókat!

Hvala!
nekem még ilyen sose fordult elő
Sziasztok.
Megjöttem Kunmadárról. Biztam benne, hogy átnyálazhatok majd egy pár FZ6N-t erre volt kettő darab belőle. Ez. volt az egyik. Álom szép volt.
Teljesen mind1,akkor étolaj!
Ismerősöm már ment be szervízbe ezzel a problemmal! 9 másodperc alatt oldották meg! WD 40!
http://olajdokk.hu/component/v...

mérföldekkel jobb mint a WD40.
Visszarántja középállásba a kart a rugó, csak van amikor lentmarad. Fogalmam sincs hol lehet ez a rugó, valszeg a váltón bellűl nem hiszem, hogy elgyengűlt volna én inkább a csuklószerkezetben keresném a hibát... valami szorúl.
jó nagy hülye lennék ha WD40-et használnék a motorom mozgó alkatrészeinek kenéséhez...
Tipikus hiba! WD 40!
biztos,hogy amiatt nem jó maga a váltó rudazatot valószínű egy rugó húzza vissza a pozicióba
szeva bimbó

Montenegróba!
Bimbó ti merre túráztatok? most lesem a képeket...le vagyok maradva
nem húztam meg egyáltalán... csak azt nem tudom, hogy melyik alátét hova... 3 van. egy vékony, egy vastag meg egy kúpos.. és köztük van a kar. nah a sorrende lennék kíváncsi.
Naon meghúztad Egyébként is,azt a csavart ragasztani kell ha jól emlékszem...
hali
valaki írja már le légyszíves, hogy a váltókarnál a csavaron mi az alátétek pontos sorrendje ? valamiért szorúl az a szar és nem mindig ugrik vissza középállásba, főleg lefelé váltásoknál...
Hello...Hát te is itt
Igen, de nekem kezdődik az oktatás lassan, így túrázni már nem fogok menni idén, a napi (össz.) 30km-es bejárásra meg ez megfelel. Amúgy 7 fokig szoktam húzni, tehát valóban nincs szezon vége a szószoros értelmében.
szezon vége? Kereken 3 hónapot még simán le lehet motorozni!