Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

holnap megprobálok utána nézni
Nem t"om, allítólag 20 körül.
ez jól nézki gondolom jó is sajna a gyári pont a sisakra nyomatta nállam a szelet és mit kóstál az ilyen ?
Puig 1647-es cikkszámú terméke. Van sokféle színben.
Ne is mond , sok a meló mostanában, és ez az egész évben így lesz, egyelőre úgy tünik. Persze ennek előnyei is vannak... Jobban fogom élvezni a hétvégi gurigákat.
igen és bár csak ennyit kéne dolgoznom
Tényleg tura plexiben is tudtok segíteni a gyári 50.000 forint ha már veszek akkor inkább turát veszek
Akkor ma is érdemes volt felkelni...
Igen mindig tanulok valami ujjat bocsánat a kezdő az kezdő
Használd a Válasz erre gombot, így tudjuk, kinek irtad.
Ha fittike áprilisig össze áll akkor részemről mehet a tura + hoznám az öcsémet de hát ő eltévelyedett honda hornet 600 de a védelmére mondom hogy nem ért le a lába a Fazerről azért vett hondát
Téged is össze törtek ?
Szia!

Átérzem a dolgot, október 23. Baja előtt. Szemből előző.... Természetesen nem állt meg!
Vitya
Évjárat felett elsiklottam, de a Yamahánál az írták, hogy a #3 ezüst 2002-2007évjáratokon fellelhető.
De ha a meglévőhöz keverik akkor tuti nem fog elütni mert még a mininális fakulást is beleszámolják.
A 2005-ös modell szineit linkeltem be, mert azt irta Memphis, hogy 2005-ös a vasa. Mindenesetre a 2004-esek között megvan az a szín amit te is irtál.
Nah, amit belinkeltél az egy másik ezüst árnyalat! Egyszerűbb vinni az idomot a föstékbótba". Kompjuteres szinkeverés rulez!
jó éjt!
Én is húzok, jó éjt!
Az angol muszály volt (számítástechnika...), a spanyol csak hobbi volna.
megyek is dolgozom egy keveset köszönöm urak a segitséget szerintem holnap vissza nézek sziasztok
jaaj az én munka helymen van minden itt tanulhatnál minen féle nyelven
Én nem tudok nyelveket, nincs hozzá érzékem. Na jó, oroszul tudok, Moszkvában egészen jól elboldogultam, de ennyi. A mai világban ez már nem előny.
köszönöm ezt is felirtam ha ezek után sem tudja a fényezök gyöngye akkor ö fizet neke egy huszast hogy lefényezheti a tankom
Spanyolt akarok tanulni, csak nincs időm.