Hárommal mentem eddig a legtöbbet az új szerzeménnyel még csak 1000 km, de szerintem űberelni fogja az előzőket. Mindegyik motornak megvolt a megvan a maga szépsége. A Ducati egy fantasztikusan motorozható, bivaly V2-es a motor sportból áthozott pozitív tulajdonságaival, és a negatív érzékenységével is. Amiért eladtam annak két oka volt egyik fiatalabb motort szerettem volna illetve, az amikor mentem volna hasonló októberi-novemberi időszakban motorozni..beöltöztem indultam volna nyomom az indító gombot és katt ennyi volt se kép és se hang
Eljátszotta háromszor a negyediket már nem vártam meg (nyarat kedvelő motor) Meg lett a TDM ami a másik gép volt a kinézettek közül 2008-as fiatal 6300 km-el mi kelle ennél jobb...gyönyörű kényelmes..viszont a Ducati után teljesen más futómű. Ki megy a világból 5 liter alatt. Viszont 11.000 motorozott km után is okozott meglepetéseket, aki megszokja nagyon megtudja szeretni a rossz nyelvek szerint 20-25.000 km után
ezt már nem vártam meg egy Szlovéniai túra és két megcsúszás (nem elesés) után bennem volt a tartás a motor iránt, így eladásra került. Kereskedésben volt egy 2001-es FAZER, amit ki is tudtam próbálni. Bizony szimpatikusnak tűnt nagyon hasonlított a menettulajdonsága a Ducatihoz, nem beszélve a sor 4 nyomatéka tetszett, ami azt jelentette, hogy lakott terület 50 km/h visszaváltás nélkül nyugisan végig megy majd innen gyorsítás. Viszont volt egy régi titkos szerelem, a BMW. Kb hónapja együtt gurultunk egy cimborámmal akinek egy R1150R-je van és cseréltünk 50-60 km-re, innentől kezdtem el nézegetni a BMW-ket és sikerült találnom egy nem sokat futott gondos gazdától azt a gépet ami a negyedik fotó lett a sorba
Kicsit szélesebb kormány nekem a magasságomhoz nagyon passzol, habár azt mondják kicsinek tűnik alattam..talán egy K1600GT majd megoldja a ezt a problémát vagy nem mert szerintem nem lesz nekem olyan
inkább egy R1200RT. Nos itt tartok most és árulom a FAZER-t amivel aki megveszi tényleg jól jár! 20.000 km-t mentem vele le a kalappal előtte 5-6000 km-ként olaj csere szükséges dolgok gumi 37.000 km-nél gyertya, légszűrő, benzinszűrő csere. Össze olaj teleszkóp, fék olaj csere csak használni kell! És ami még óriási a progresszív Hyperpro rugó elől és hátul ég és föld! Röviden ennyi
Nagy ez nekem, még a saját is. Csak hát nézelődni csak szabad és ez olyan igazi álommotor "lenne"
)
2003-2004 évből elég sok van,ingyen elvihető, ill jó pár régi számítógépes játék is van cd-n