Persze egy nagy behemót géppel biztos űgy kezdeném,de ez "csak" egy 231kg-os Fazer,kezeim mindig leszállás alatta kormányon és az első féken......de nem érdemes ezen vitázni,lehet hogy csak én csinálom így (de sztem nem csak én) de mindenki úgy csinálja ahogy jól esik !
A tankbőrt meg nem küldi... van angol spanom is. Akarjak? Pffff.
Egy CBR lámpát vettünk 130 helyett 44 ért! Ugyan attól. Ennyire okoskodott.
Mondjuk a Zoli pl olyan gyorsan pattan fel-le, hogy mire dőlne a motor, már megy, szal esélye sincs
De mondjuk ehhez kell rutin.
!
Na akkor már gondoltam hogy nem fogom szeretni. Utánna két kanyarban elment a se..e 10 cm,melegben. Köszi puszi pá.
Ja és a közepén nincs minta sokáig rendőrbarát emiatt.
lábújjhegyen mész vagy megállsz valahol. Lassan-normálisan a slickel is hazajutsz!
,mert én mindig először leszállok,majd utána a motor mellett állva támasztok
..az embert meglepetésként éri, ha visszaugrik a kar amikor soha sem szokott..
A harmadik képen látszik, hogy az egész kapcsoló házon átvettem egy rézdrótot ami bent tartja a kapcsoló házában azt a gyűrűt, aztán stabilizáltam egy kötegelővel is. Ez elég barbár megoldás, de úgy néz ki bevált egyenlőre.
Amúgy nekem is szúrkálós a támaszom és én is volt már, hogy combból toltam vissza, igaz csak 160-70 kg-t, de nekem az is elég szokott lenni. Ugyanilyen edzés van, amikor véletlen megcsúszik a támaszkodó lábam, vagy csak nem ér talajt és elindul abba az irányba a motor.
Valahol tuti fent van a neten a folyamat. A leszállás menete nem annyira van meg, inkább a felszállásé. Mert ugye az is úgy van, hogy előbb sztender felhajt, majd felpattan és megy