Több időt simogatják-szerelik az itteni emberkék(tiszt. a kivételnek)a motort, mint amennyi időt a nyeregben töltenek.
Valamint többet költenek használhatatlan kütyükre mint benzinre!
Már néztem korábban a külső változatot, de a másikban tetszik, hogy szinte 'gyári' megjelenése van.
Kezd túl sok kiegészítőm, kábelem lenni a műszerfal környékén és ha lehet elkerülnék még egy utólagos valamit.
Én szintén ezt a típust vettem! Könnyű a beszerelése, kicsi a kijelző mérete, könnyű elhelyezni. Az AGO MOTORS-osok pedig rendelés után azonnal küldik, nem kell rá heteket várni.
így max két külön véleményt tudunk alkotni egy gumiról,
nekem eddig nem volt vele gondom,
de ennek a guminak a határait nem te meg nem is én fogom feszegetni úgy érzem
hát persze hogy nincs baj vele!
Ez tudtam jól venni most..
A fazerben castrol volt actevo 10w-40 és jó volt neki..Most bedobtuk a zx12r-be is a havernak... Jobb lett mint a hiper szuper racing olajakkal.. ja és 6800 volt a 4 liter :)
Másik ismerősőmnek 130e km van az Xx-ben állandóan hajtja.Fuchsot használ
FZ6-nak a fogyija nem volt ennyira ingadozó. 5 fölött csak 4 fok alatt evett nálam.
Hosszabb távon a rekord 3,7l/100km. Városba megelégedett 4,7-el MAX. 15liternél többet még sosem tudtam bele tölteni. Ennek a 16literes tankjába 3x sikerült 12l fölöttit, ebből egyszer 15,2-t....
Engem a motulos győzőtt meg végül a motorkiállításon. 20 percet beszélgettünk erről........... azt mondta, az FJR-jében is 5100-as van. Az első FJR-ébe 60.000 km-t tett, ebbe 80.000-et. Mesélt pár sztorit. CSAK PÁLYÁRA való a 300V, gyakori olajcserékkel. Utcán többet árt, mint használ főleg magas szervizintervallumba. Krisztiánnak a Castrol jött be, hibátlan a motorja, 108k után is jobb állapotban van, mint az enyém volt :)
Használatfüggő ám ez nagyon.
olyan mint a gumikérdés! Nem lehet összehasonlítani ugyanazt a gumit egy 1000-esen, 600-ason, v 800-ason. Őszintén merem állítani, hogy a Metz. Z6 középkategóriás túramotorra van kitalálva. 100+-os NM-el biztos gyorsan elérne a határaihoz.
Ja értem(hát igen az fz6 majd' 20 litere visszaköszön) Azt hittem úgy teszel mint egy illető 10n motorz(nánk)tunk azt mondja: -ne menjünk már gyorsan mert nincs benzine!
Nekem a yamiban mondta a haver ők pályáztak R1-el 5100-al. A többi parivakitás.
Erről vitázni is kár addig amig nincs 2 új motor 2 ugyanolyan használati mód és szétszedve x km-nél megvizsgálva! NA ILYEN SOSE LESZ!
nincs semmi baj az 5100al , én csak ironikusan akartam kifejezni magam, de Zack le is vágta
Őt egy maximalista embernek ismertem meg, még akkor is amikor az már hülyeség vagy káros esetleg
Én ilyet vettem: GIpro x-type FZ-6 ba, és XJ-6 osba kötöttem be saját magam. Öntapadós a kijelző, a műszerfalra ragasztottam fel, bekötni meg rendkívül egyszerű. Tök jól működik!
Türelem srácok!
Befejeztem a szakdogám jut némi idő összedobni egy rendes fokozat visszajelzőt. Véleményem szerint kilehet hozni kis pénzből is egy jól működő darabot.
Egyébként ha már olaj...
Én például Fuchs-ot tettem bele és nem csörög zörög, a váltó is rendesen működik vele.
Egyébként én azt tapasztaltam hogy mindegy milyen olaj van benne, ha kicsit kemény a váltó akkor csak meg kell kicsit huzatni és minden vajpuha lesz megint. Eddig 3 féle olaj volt a gépben.
Ha nem akarsz ennyire belenyúlni a gépbe, akkor meg kell venni az ago-tól a külső kijelzőt. 20e körül van és az összes adatot ki tudod nyerni a külső kábelkötegből ! Az meg oda teszed ahova akarod. Az a legegyszerűbb megoldás. Sztem amúgy tök jó dolog, csak én is a nagy szerelésen gondolkozom...nekem már megvan a cucc...csak szétszedni nem akaródzik...de megoldom úgyis :)
Több időt simogatják-szerelik az itteni emberkék(tiszt. a kivételnek)a motort, mint amennyi időt a nyeregben töltenek.
Valamint többet költenek használhatatlan kütyükre mint benzinre!
Kezd túl sok kiegészítőm, kábelem lenni a műszerfal környékén és ha lehet elkerülnék még egy utólagos valamit.
nekem eddig nem volt vele gondom,
de ennek a guminak a határait nem te meg nem is én fogom feszegetni
Ez tudtam jól venni most..
A fazerben castrol volt actevo 10w-40 és jó volt neki..Most bedobtuk a zx12r-be is a havernak... Jobb lett mint a hiper szuper racing olajakkal.. ja és 6800 volt a 4 liter :)
Másik ismerősőmnek 130e km van az Xx-ben állandóan hajtja.Fuchsot használ
de narancs színben jobban néz ki
FZ6-nak a fogyija nem volt ennyira ingadozó. 5 fölött csak 4 fok alatt evett nálam.
Hosszabb távon a rekord 3,7l/100km. Városba megelégedett 4,7-el MAX. 15liternél többet még sosem tudtam bele tölteni. Ennek a 16literes tankjába 3x sikerült 12l fölöttit, ebből egyszer 15,2-t....
Használatfüggő ám ez nagyon.
olyan mint a gumikérdés! Nem lehet összehasonlítani ugyanazt a gumit egy 1000-esen, 600-ason, v 800-ason. Őszintén merem állítani, hogy a Metz. Z6 középkategóriás túramotorra van kitalálva. 100+-os NM-el biztos gyorsan elérne a határaihoz.
Erről vitázni is kár addig amig nincs 2 új motor 2 ugyanolyan használati mód és szétszedve x km-nél megvizsgálva! NA ILYEN SOSE LESZ!
600as fazerben is az volt,
nincs semmi baj az 5100al
Őt egy maximalista embernek ismertem meg, még akkor is amikor az már hülyeség vagy káros esetleg
Befejeztem a szakdogám jut némi idő összedobni egy rendes fokozat visszajelzőt. Véleményem szerint kilehet hozni kis pénzből is egy jól működő darabot.
Egyébként ha már olaj...
Én például Fuchs-ot tettem bele és nem csörög zörög, a váltó is rendesen működik vele.
Egyébként én azt tapasztaltam hogy mindegy milyen olaj van benne, ha kicsit kemény a váltó akkor csak meg kell kicsit huzatni és minden vajpuha lesz megint. Eddig 3 féle olaj volt a gépben.
További szép napot.