. Már csak a környezetvédelmi besorolásodat kell tudni igazold, nehogy a zöldek megkergessenek seprűvel
Dobozomat általában teleteszem, mikor megállok, nem fér be mellé ilyesmi.
. Ha hülyeséget írtam akkor elnézését kérek, no meg persze kíváncsi vagyok mások véleményére is, legyen az építő vagy romboló jellegű gondolatmenet evvel kapcsolatban
! Nekem is sikerült egy jófajta túrát végigguruljak asszonyostul. Szombat délelőtt olajcsere, majd irány Győr. Ott tankoltam, majd onnan át Pannonhalmára asszonyért. Ezután P.halmáról Veszprémvarsányon át Pápa--Celldömölk--Sárvár és a végállomás Szombathely, egyik jó barátomhoz látogatóba. Ez volt egy szép kis 120km, majd még Szombathelyről átmentünk Kőszegre, ott a környéken keringtünk egyet, vissza Szombathelyre, kis pihenő majd haza. Vasárnap ismét sikerült barangolni egy hosszabbat, így két nap végeredménye összesen kb 850 km körül mozog
. Belegondolni is sok, nem hogy végigülni
! De egyébként kellett is, legalább ismét "megtanultam" menni a naggyal
. Kicsit el voltam szokva a 200 kg-jától, plusz az utas stb. Persze mondanom sem kell, hogy szombat esete nem kellett esti mese, hogy elaludjak...olyan volt, mint ha nem aludtam volna 2 napja.
mindenesetre sajnálom, hogy nem tudtunk dumálni.
hanem mert a jóból is megárt a sok
nagyon jót lehetett menni
ha a 24-es nem lenne olyan amilyen sok helyen, még jobb volna az egész.
aztán elkezdtél telefonálni. Neked nem FZS 1000-red van
mert akivel én találkoztam, az nem avval volt
Nem tudtam, hogy Te voltál, ha megismerlek, megvártam volna míg befejezed a telefonálást, hogy dumáljunk kicsit. Én akkor jöttem már hazafelé.
Az alkaromig semmi nem maradt volna a két kezemből most ha nem veszem fel a cuccot.De a térd,lábszár is védve kell hogy legyen.Az ér le elsőnek általában a kézzel együtt.