! Tegnap alaposabban lemostam, lánccal együtt...a Prevent-es keréktárcsa tisztító tette szépen a dolgát, majd nagynyomásútól úgy mászott le a legmakacsabb szennyeződés is, mint a mósópor-reklámban
!Igaz rendesen elbaszakodtam vele, főleg hogy leszedtem az első lánckerék takaróját, na abban aztán volt felgyülemlett ragacs...pedig 1 hónapja takarítottam ki
! Azt a területet is befújtam a lánccal együtt evvel a keréktárcsa tisztítóval, majd 5-10 perces várakozást követően kisebb távolságból "nagynyomású" végeredményben fasza lett
! Mosás után beindítottam a gépet középtámaszon, majd felpakoltam 6-osba alapjáraton, hogy gyorsabban száradjon a lánc és kipörgesse magából a vizet, majd ezt követően fújtam le lánc spray-vel
! Egy most reggel 30 km után még mindig tiszta a felnim és környéke
Ha még sok felület van rajta, akkor javíttasd meg gumissal szakszerűen, ha már közeledik a cseréhez, akkor itt a casus belli!
Kb. 2 centis lehet, holnap kiderül mennyire ereszt, a napokban pedig elviszem gumishoz, hogy megmondja a frankót. Ez a méret gondolom átfúrta már a gumit. Ráköptem és nagyon-nagyon apró buborékok lassan "átszivárogtak".
hát ez jó,akku teszt
mit néznek,befér-e a helyére ,vagy a szinét....
az akkumulátor indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit indit....és egysze csak nem indit! Na akkor kell venni újat!
ez jó.....
A megfelelő kenés az O-gyűrűknél és a görgőknél fontos, tehát pl. a lánc oldalára egy csepp spré sem kell, a többihez meg elég kevés anyag is elég.
Én likvimolly (vagy mi
De nyáron, száraz időben a legjobb megoldás szerintem a teflonos láncspré, ami aztán tényleg tiszta. Bár páran mondogatják, hogy nem ken jól, és többször kell fújni vele, nem tudom, ebben mi az igazság... Egy próbát mindenkinek megér, akit zavar a dzsuvás felni!