ez van ,ráadásul jó cimborám a szerelőm és egy kőműves magasabb óradíjat számol fel mint Ő .hát ez van .
Tok mindegy melyikkel nem tudok menni a lábam miatt
Egyébként nem tudom van feljebb,az is lehet ,,hogy már nincs,de ha megtanulnék motorozni biztos élvezetesebb lenne
jó kombináció). A cserélt, 20.000-es blokkomban is zörgött, csak halkabban. Annál már meg sem kérdeztem... a régi blokkal is tökjó volt a gép, meg az újjal is
Szóval szerintem békén kell hagyni. A szívócsonkot is, amíg csak kívülről repedt. Szerintem.
és megbeszéltük ebben a pillanatban ,hogy meg is rendeli 32635 Ft szállítással együtt
tegnap vittem a gépet a szerelőmhöz vezérműlánc cserére és ma hívott hogy ezeket már nem tudja visszatenni ,mert annyira megrepedtek ,hogy már belülről is látszik .tavaly volt karbiszinkronon ,akkor még azt mondta csak kívülről vannak megrepedezve .szóval ,ha tudtok olcsó beszérzési forrást ,akkor legyetek szívesek !én az ebay-en 86 + postáért láttam és nagyon nem is tudom elképzelni ,hogy lényegesen olcvsóbban lehetne venni valahol
-köszi-
Köszi az infót! Akkor lehet Givi lessz belőle vagy MRA Vario Turing
Kérdésem lenne hozzátok, ha tudja valaki. A2005-ös Fz6 első lengés csillapítójába hány deci olaj kell? és milyen 5w? 10w? köszi a választ.