igen, be szoktam nézni nagy ritkán, főleg hogy mostanság nagyon eszelek valami motoron és nagyon irigyellek titeket, de előbb egy garázs kellene mert most nem lenne hova raknom akármilyen vasat is vennék, majd meglátjuk következő szezonra mit sikerül összehozni. Azt meg jó látni hogy csomó régi arc irogat ide rendszeresen, tessék tovább adni a felhalmozott FZ tudást, csak így tovább
de örülök hogy normális emberhez került mintha egy barátom vette volna meg
Az csak egy dummy, nem kell az neked! Viszont jelentem át van írva az exed! Mjad hívlak, mert akartam még kérdezni valamit!
Azon még pont jó volt minden.
látom azért bele-bele pislogsz a fórumba
fazert nem sajnálod
azóta nincs motor
Többé-kevésbé hozzáértő vélemények alapján mindenképp 600-as és mindenképp japán motorral érdemes próbálkoznom, így ebben az irányban indultam el. A hasznaltauto.hu-n való nézelődés során egyre inkább úgy érzem, hogy nekem FZ6-ot KELL vennem
Kezdőként persze inkább csak a megjelenésére hagyatkozhatom, ami nagyon bejön, pont határeset a sportos, és a túra között. A teljesítménye pedig elég nagy ahhoz, hogy komoly motort mondhassak magaménak, de ne büntessen túl kegyetlenül az esetleges hibáimért. Jól gondolom?
Válaszolnék a kérdésedre:
A te motorodba eleve csak univerzális fokozatkijelzőt lehet beszerelni, mivel se váltókapcsolója, sem pedig szervízcsatlakozója nincs.
Az már egy másik kérdés, hogy az univerzálisok közül melyiket lehet/érdemes beszerelni.
A magyar piacon 5 féle univerzális fokozatkijelzőt lehet kapni (HealTech GIpro X-Type, Prop-Tech, GP Chrono, G.P.T, stb..). Ebből jelen pillanatban 4 féle elérhető nálunk raktárról (Prop-Tech nincs, mivel az ugyan az, mint a Healtech, csak más rajta a matrica..)
Jelen pillanatban a lehetséges fokozatkijelzők közül én a HealTech X-Type-ot ajánlom. A HealTech ad hozzá motorspecifikus kábelszettet is, amivel egyszerübb "kicsit" a beszerelés. (azt nem tudom, hogy a Prop-Tech ad-e hozzá)
Nálunk jelen pillanatban 5 szín van raktáron:
http://www.agomotors.hu/websho...