ha értitek.. ezért írtam a privát üzenetben való csevegést/emailezést. Lehetőség az van már de gondoltam rákérdezek hátha tud valaki olcsóbb lehetőséget.
Mellette olyan hézag van, hogy simán átszívja a levegőt...Mondom a régi igen koszos, ezért cserélni kell mindenképp, most már gyári újat nem veszek, hát lefejtettem a szivacsszalagot a gyáriról meg a Hifloról majd felcseréltem, pillanatragasztó, méretre vágás (3 cm-rel hosszabb a gyári kerülete
), beraktam, szorult, ez ok.
Elkezdtem leszedni a boxot, ez sem volt egyértelmű, de nagy küzdelem árán sikerült. Utána jöhetett a bowden. Kínszenvedés volt kiszedni... nem tudom hogy kell ezt könnyen csinálni,
nem jöttem rá, lefelé húztam ki (a 90°-os törés alig akart kijönni a váz lyukán..). Az új bowdent próbáltam feltömködni, de sehogy sem sikerült, azt meg az aljával előre ráncigáltam át... (ezt komolyan így kell?)
. Semmit nem tudtam már bontani, azt hittem, hogy amikor sikerült végre, akkor szétnyírtam vele a vezetékeket, de összeraktam a gépet, indult és minden működött rajta! Hurrá!
Soha többet...nem cserélem.
Valóban a bowden adta meg magát! 9800Ft volt, gyári. Aki keménynek érzi, bátran cseréltesse!
http://www.motorkari.cz/upload...
DE:
- nincs ilyen kapó az én motoromon
- dupla D csatos a bukóm, így ha lenne se tudnám használni