Valamikor villoghatunk egyet
De az már eldőlt, hogy otthon megragasztom 0 forintból, van kétkomponensű ragasztó és üvegszálas anyag is.
. A v2esek megint hangosabbak (sv, dl). Inkább szép hangja van mint hangos, de hangosabb mint a gyári. Múltkor láttam fzs1000est martin dobbal, és nagyon hasonlított a hangja az enyémhez. Mondjuk abban van E jelzés és csak egy helyben hallgattam meg.
).
Kína meg minimum 2-3 hét. Néha több, néha mégtöbb
Az én fiatal fülem nem bírja ezt a nagy lármát. Fel kell tenni egy sportdobot, mert annak szép mély a hangja, és mert halk.
.
Ugyan van a gépen, de elvileg fz6osra való, és látszik ez rajta.
Ezt muszáj megosztanom veletek, annyira poén. Most írtam egy online tesztet, ahol minden egyes tesztkérdés alatt van egy plusz kérdés, "mennyire biztos a válaszban? kicsit, közepesen, nagyon".
Ha rossz a válasz, de biztos voltam benne, az minusz pontot jelent, és fordítva is. Csak akkor kapom meg a kérdésre a maximális pontot, ha jó a válasz, és biztos is vagyok benne.
Namost én az elérhető 100 pontból sikeresen elértem -17,78-at úgy, hogy végig puskáztam az összes kérdést egy PDF-ből. És nem az enyém a legrosszabb az évfolyamon. Úgy érzem, egy kicsit elkalibrálták a dolgokat...