Talán a karácsonyi különkiadás jó lesz.
Amit meg írtam azt is csak azért, ha már teljesítményadónak nevezik akkor miért nem számítanak egy átlagárat a kw-onként a mostani 4-6csoport helyett (nem tudom mennyi van). Hiába 2000res vagy 2007es egy motor, a 150lóerő az mindig ugyanannyi marad. Nekem most kicsit úgy tűnik, hogy úgy gondolkodtak a tv kitalálói, hogy akkor fizessen többet az akinek újabb motorja van ami feltehetőleg drágább is. Ne értsétek félre, nem panaszkodni akarok, senki nem mondta, hogy 111kw-os motort kell venni. Csak nekem így logikusabb lenne.
Közjegyzők, járásokban dolgozók, banki alkalmazottak, mind nagyon buták, de fizetésük meg hatalmas (helyi viszonylatban). Nem képesek ellátni a dolgukat és nem is akarják. Leszarják az egészet, ha gondod van old meg, tanulj jogot, a törvénykönyvet és a jogszabályokat te is megtalálhatod, de fizetni ne felejts el. És nem is cél hogy hozzáértő talpraesett rátermett embereket alkalmazzanak, mert akkor még fényderül a kis mutyizásokról. A buta ember kevesebbet fog fel, kevésbé lát bele a dolgok működésébe.
az M5 "FZ" típusú karokhoz való ,
http://hegylakok.hu/2010/11/ci...