Amúgy az FZS-ek is viszonylag sírósak...
Csak ugratlak, megfontoltság az első.
140től húzta jobbra a fejemet. Elég ótvar, hogy szemből nagy a felülete. Húsvétkor a nyuszifül is elég nagy terhelés volt a nyakamnak, ez talán nem volt akkora.
Meg 2 csíkról lemerült.
(3 csíkkal jelzi az akku töltöttséget). És sötétebb fényviszonyok esetén a telefonom jobb videókat csinál. Most ez mennyire gáz? (bár elég fasza telóm van, de akkor is).
Neki 100 dodó az új, okosba, neked 34 a használt, nem okosba. Nos akkor most ki a faszagyerek? Szerintem egyikőtök sem.
És igen, okosban fogja megkapni, de biztosat 11.-e utan tudok mondani, amikor mar az én kezemben lesz. (A cimbihez már kb 2-3 hete megérkezett mindkettőnké.) Annyi történt, amikor erről beszélgettünk itt a fórumon rám írt, hogy tudok-e segíteni. Eddig úgy tűnik, hogy tudok.
Ha akkor Te is írsz, neked is megoldottam volna valahogy, de megígérem, hogy ha tudok segíteni valami ilyesmiben Neked is megoldom okosba.
Saját részről pedig én ha nem tudom kihozni ebből a 200 dolcsis ár környékéből, akkor egyszerűen nem vettem volna semmit. Mert többet nekem sem ér, viszont olyat nem veszek ami eleve nem tetszik, mert az biztosan csak lom lesz.