Persze csak a gyávák fékeznek így ezzel bizonyítottad, hogy Ember vagy!
Van amelyiknek a szinter job míg másiknál nem, annyi márka lett hirtelen, hogy ha maradok a régi tapasztalatomnál akkor ugye a Brembo lenne a jó, de pl. most EBC-m van és azt még jobbnak találtam, a tárcsát egyik sem eszi jobban mint más. Rossz tapasztalat is van, de ez a kettő jónak tűnik, a Ferodo meg olyan amennyibe kerül, megállsz vele, de hamar felég szerintem ha kanyargósra veszed a figurát.
melyik eszi kevésbé a tárcsát,melyik jobban
Viccet félretéve, főleg Zsoltinak írom, ismerősi körben van cb1000, szintén akra dobbal, panaszkodik rá, hogy eltűnik a nyomaték ha kiveszi a db killert belőle, ha meg bent van akkor nem tetszik neki a hangja.. Db killerrel vagy gyári dobbal nincs ilyen probléma. Ő is gondolkodik egy power commanderen. Aláírom, hogy sok pénz a pc, de lehet érdemes egyszer beruházni rá. Nem tudom nálunk Fz-n egy sportdob meg sportlégszűrő mennyire módosítja a motor dolgait. Lehet a hozzá állításhoz kellene a pc is. Sose mentem úgy az fz-vel, hogy minden gyári volt rajta, és az exup is be volt kötve.
tehat nalam is az volt a jobb ha alol tudott.
meg persze a külső is fontos.
A gyári sárga FZ1N viszont nagyon nagy best of nálam külsőre, ha pedig tényleg elég multifunkcionális akkor befutó lehet. Gondolom megbízhatóságot és hasonlókat kár kérdeznem, hozza a japán szintet