Helló, Mindenki! Most találtam rá erre a fórumra, van egy FZ1-em, és az egyik Yamaha kereskedésben vagyok szerelő. Úgyhogy ha van olyan kérdésetek amiben tudok segíteni, szívesen válaszolok.
Upsz... árat nem írtam ide!
35000 azaz harminc-ötezer forintot kérek érte.
Tehát mégegyszer:
Eladó YAMAHA FZ6 gyári kipufogó végdobom. 1000km (bejáratás) időnyit futott, utána felkerült a gépre a sportcső. Ha barkácsolnál, megfúrnád, szétvágnád, átalakítanád, vagy csak véletlenül nekitolattál valaminek :) akkor most olcsón kísérletezhetsz vele, illetve pótolhatod! 2004-2008-ig minden fz6 modelre! Ár: 35.000.-
Hát a modell az tényleg nem a 2007-es de amúgy a papírján a gyártási év az 2007. Nem engem láttál 2 hete Szekszárdon mert még nem hoztam ki a vasat de ha jobb idő lesz biztos fogsz látni! :P
A 2006-os modellek Euro2-es katalizátorral vannak szerelve, elvileg forgalomba kellett helyezni 2007.01.01-ig a dolgok akkori állása szerint. Vagy raktárról kaptad vagy bemutató (nem teszt) motor volt.
Sziaztok!
Lefoglalóztam az fz6 s modelt.0 km-el szalon motor.
De valami nem hagy nyugodni.Mikor letettem a foglalót azt mondták, hogy a
motor már le van vizsgáztatva.Valami olyan szöveget mondtak,nem igazán értettem, hogy mert 2006 os model és le kellett.De én úgy tudom, hogy azután vizsgáztatják le miután megvettem.Nem?
Már arra is gondoltam hogy mivan ha tesztmotor volt.
király, csak nehogy előbb törjön mint hogy leér
amúgy persze majd lövök pár képet, de az kb. szombaton este lesz mert a motor most 100 km-vel odébb van + egész héten meló meg egy rakás privát teendő is van szombatra is már de lehet vasárnap lesz csak valami a képből annyit kell majd políroznom a motort, hogy elfogadhatóan nézzen ki a "főnökség" számára is
Na a mainap erre jutotta, szerintem ez lesz idáig a legjobb megoldás . A műanyag résznél kellene eltörnie ott, ahol az alu menetesrészének vége. Így hamarabb letörik a műanyag, mint az alu elhajlana.
Véleményezzétek, mert holnap legyártatom, ha nemtaláltok hibát.
kár hogy rohadtul nem volt időm vele foglalkozni... kibontottam a csomagot megnéztem, hogy valsz minden megvan anyáztam egyet azon, hogy a színe rohadtul nem lesz jó a motorhoz mert ugyan szürke, de nem metálos.
Annyit megtenne nekem valaki, hogy lemérné menniyre áll ki a gyári gomba a váztól? Nagy segítség lenne
Most ilyenen töröm az agyam, ez csaknem töri ki a vázat.
Vélemény?
Olvass vissza7331 hozzászolás
35000 azaz harminc-ötezer forintot kérek érte.
Tehát mégegyszer:
Eladó YAMAHA FZ6 gyári kipufogó végdobom. 1000km (bejáratás) időnyit futott, utána felkerült a gépre a sportcső. Ha barkácsolnál, megfúrnád, szétvágnád, átalakítanád, vagy csak véletlenül nekitolattál valaminek :) akkor most olcsón kísérletezhetsz vele, illetve pótolhatod! 2004-2008-ig minden fz6 modelre! Ár: 35.000.-
Lefoglalóztam az fz6 s modelt.0 km-el szalon motor.
De valami nem hagy nyugodni.Mikor letettem a foglalót azt mondták, hogy a
motor már le van vizsgáztatva.Valami olyan szöveget mondtak,nem igazán értettem, hogy mert 2006 os model és le kellett.De én úgy tudom, hogy azután vizsgáztatják le miután megvettem.Nem?
Már arra is gondoltam hogy mivan ha tesztmotor volt.
A balos 90mm a jobbos 55mm a váz siklyátol.
amúgy persze majd lövök pár képet, de az kb. szombaton este lesz mert a motor most 100 km-vel odébb van + egész héten meló meg egy rakás privát teendő is van szombatra is már
Véleményezzétek, mert holnap legyártatom, ha nemtaláltok hibát.
Légyszives!
kár hogy rohadtul nem volt időm vele foglalkozni... kibontottam a csomagot megnéztem, hogy valsz minden megvan anyáztam egyet azon, hogy a színe rohadtul nem lesz jó a motorhoz mert ugyan szürke, de nem metálos.
ezt a két távolságot még le tudnád nekem mérni, ha bakon van a motor, meg ha kerekeken?..
köszönöm...
Csak érdeklődök a kipufogó iránt!
Mennyiért adod?
Előre is köszönöm!
Most ilyenen töröm az agyam, ez csaknem töri ki a vázat.
Vélemény?