A motort szombaton mostam le, de tiszta mocsok megint...
De azé' én voltam az erősebb...
jövőhéten beszerzek egyett
hétvégén, szlovákiába motoroztam kedves barátnőmmel, indulás Bp. érkezés liptovszky Mikulás,
az ut alatt döbbentem rá,mivel ez a első nagyobb túrám, hogy a motorokat igazábol nem is e földre teremtették ahol mi élünk inkább oda és a hozzá hasonlo szép helyekre.
Balassagyarmatnál léptünk át a határt ,majd jött egy kis bemelegítő az 527 es út, eleje kicsit sivár volt,de kb Velky Krtis től nagyon szép, hol jobb hol rosszabb aszfalttal, ezen az uton hazafele találkoztunk egy őzzel is,ez kicsit kellemetlen volt, mivel a vad pont ugy gondolta hogy kiugrik elénk,
majd rámentünk az E77 es utra ami elvit minket Besztercebányáig, ott tovább halladtunk ugyan ezen az uton, szavakkal nem tudom kifejezni milyen szép volt az a út, és végre vége lett a forróságnak is
a végére inkább már dideregtem
megérkeztünk, szállás persze csak oylan helyen volt ahol egy éjszaka 20-30ezer ft, majd tovább álltunk Liptovszky Tmovec felé ahhol ismét elég borsos árak voltak, egy kempinget kérdeztünmk ahol 8ezer ft lett volna egy 4 ágyas szoba, én még mindig faragni akartam belűle ezért még nézelődtünk, de idő előtt rájöttünk hogy ez nem fog menni, emelett láttunk egy FJR es párt is kovájogni, akik mint kideült hogy lengyelek voltak, és megkérdeztük őket hogy nem e akarnak össze cuccolni velünk, szerencsénkre ők is hasonlo cipőbe jártak, ezért sima ügy volt hogy együtt vettük ki a faházat,,, szerencsére jobbak közé tartoztak és nem tünt el semmink
majd másnap 10kor elindultunk haza fele, ugyan ezen az utvonalon,,,
utunk során elég sok fazeressek találkoztunk, többek között balassagyarmatnál is sikerült összefutni pár forumos emberkével (3)
túrához hozzátartozik hogy volt egy kis eltévedésünk
ami még nagyon tetszett a hegyeken, szerpentineken kivül, hogy kicsi a forgalom, és kevés rendőrrel találkoztam, jah meg szélesebbek az utak, meg nem olyan rosszak mint itthon
Mindenkinek tudom ajánlani,
jah a költégekről: ha viszel kaját magaddal és nem költesz másra mint szállásra meg benzinre, akkor kb 2 személyre (1 motoron