Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Természetesen, hiszen a blokk szélén helyezkedik el. És az utágyártott is végtelenitett.
Köszi. Nem tudod, a gyári vezérműláncot az gyárilag végtelenítve szállítják?
Csak egy fémforgácsszerű szűrő van a közvetlen a pumpa szivó ágán. Ezt meg csak a pumpával együt tudod rendelni. Gondolom ezt meg nem szeretnéd. A Honda ugyan ezt használja, azt az enyémmel sincs gond, pedig van kilométer ott böven.
De, ha gondolod akkor télen kiszereled a pumpát azt beletudsz nézni.
Jó reggelt!
280e Ft a listaáron a különbség ( 2178e.Ft-1898e.Ft =280e Ft)
nem akarok beleszolni de szerintem 5000nél felesleges,kivétel ha nem koppon hajtod mindig!
én 6000ként cserélem de csak azért mert néha kitévedek pályára,
amugy ha inkább csak turázni használnám én 8000ként cserélném
motornak szerintem felesleges olyan hamar cserélni, a mérnökök nem vicc ből irták oda hogy 10ezer kmerenként,
meg a bukszádnak is jobb
amugy meg te döntöd el, ugyhogy csak jotanácsot akartam adni
Nem, csak kíváncsi voltam. Annyira nem fontos.
De arra még nem válaszoltál, hogy hol a benzinszűrő, és hogy-hogy azt sosem kell tisztítani. Na ezt nem értem.
Ugy lett levizsgáztatva.
Ez kereskedelmi kérdés, de ha ennyire izgat holnap megkérdezem, ha nem felejtem el.
És mennyivel kerül kevesebbe a 78LE-s mint egy ugyan ilyen 98LE-s?
Sok sikert a géphez! Nekem is a 78 Le-s változat van hiddel ezzel is lehet karcolni rendesen. Április végén vettem át, most van benne 4000 km semmi gond nincs vele. Egy dolog, hogy az olajcsere idejét 10000 km-re írja a gépkönyv, de én 5000-nél lecserélem.
Mielöbbi gyógyulást és jó utat. Ja! Meg a hosszú éjjszakákra tartalmas időtöltést!
Sziasztok

Eladó 2005 fz6 fazer-hez első lámpa eladó 60000ft

06-20-3919664
Helló DecsMan! Ha még nem késtem el a válasszal; a 25 kW-ra átalakító szett egy gázütközőből áll. Nem kerül sokba, viszont a motort újra kell műszakiztatni hozzá. Vagy ha eleve úgy veszed új korában, akkor a 78 le-re nyitáshoz kell majd műszaki. Beszerelni 1 óra.
Az árát megszolgálta, rendszeresen túlterhelve használtam.
Ahol fel van csavarozva a kipuffot körbeölelő vashoz. Alulról fölfelé repedt el, még tartotta 1-2 mm.
hol tört el
Egy pözsó szalonban meghegesztették, de csere lesz belőle, már megrendeltem a tartót.
Hegesztés vagy csere?
Nekem 3 hete a givi is letört horvátországban.
Azért erre ne vegyél mérget, mi is eladtunk egy pár darabot belőle.
Halli!

A bukó gombákat nézegettük, de csak a jövőhéten hozzuk a gépet haza.
Köszi, hogy válaszoltál!
Raido te fekete gonosz ördög!
Nanááá..hacsak nem olyan legelős mint a bodajki Kilencesek... :D