Kedves motoros Barátaim!
Így karácsony közeledtével szeretnék mindnkinek előre kellemes ünnepeket kívánni!
Karácsonyi ajándéknak pedig itt van csak nektek egy 2009-es falinaptár FZ6-os képekkel illusztrálva:
Ma beraktam az új akksit. Háát, el voltam szokva a krafttól. Úgy megtekerte , hogy szerintem simán az indítómotorral is menne 200-at! Állat, ha valami múkodik:) A régi akksi meg pont jó a modellrepülőim akksiját tölteni. Mentem vagy 50km-t baromi jól esett! A végén az eső is:(
De komolyra! Ha viszonylag sűrűn (amikor csak lehet) használom a vast, ki kell sedni, vagy igényel valami különlegest? Megjegyzem, a garázsom nem fűtött.
A bekötési útmutató valóban nem ír külön s2 Fazert, de 2007-es R6,R1 van a felsorolásban ugyanazzal a bekötési szinekkel és hellyel mint az FZ6 (nem a műszerfal alá) ezért furcsa lenne hogy az s2-eshez nem jó?
Szia!
A fokozat kijelző beszerelése nem okozhat a motor elektronikájában károsodást?
Milyen módon működik? Honnan veszi a jelet? Én is gondoltam rá, hogy beszerelnék egyet.
Köszi a válaszokat!
Boldog Karácsonyt, és Békés Ünnepeket kívánok Mindegyikőtöknek!
állo helyzetből indult, kifordult egy suzuki elé, épp hogy nem rongyolt bele a suzuki a merci elejébe, curükbe vágta a verdát a mercis és dirr neki a villany oszlopnak
Csak annyit, hogy már 5 éves lesz a gumi, megkeményedik a futófelület, és egy erős fékezésnél elcsúzhatsz, a károd min. 200 ezer ft lesz. De így a gumin megspóroltál 20 ezer ft-ot. Gratulálok!
Nagyon köszönöm Attis001-nek az infót és minden kedves motorostársamnak!
Megpróbálom,de nem tudom milyen eredetiséget igazoló papírt szerezzek még be hiszen én itthon vettem és magyar eredet vizsgája van,az előttem lévőgazdi is itt vette át,de biztos,hogy osztrák a moci.
Attis001 nem tudod már hogy a Yamaha hun.-tól kire kellett hívatkoznod(e-mail)?Megköszönném a további infót!
Szia !juzoli
Igen, az a fokozat kijelzőt a Te motorodra árulják, a S.Laci-jé pedig egy S2 Fazer. és a kábelköteg szinei és csatlakozói, és müszerfala még köszönö viszonyba sincsenek egymással.
Az enyém is 3000-es ,a motorom meg 2006-os .A leírás szerint is a tank alá, a 20-as csatlakozóba kell bekötni ,bár a leírás 2-es csatinak írja ,és a fehérsárga vezetéket sárgafehérnek irja, de ezt leszámitva bekőthető.
Gratulálok :)
Az én tipusom 3000-sorozat.
A Te kijelződ milyen tipus, és a motorod milyen évjáratú ?
Az enyém 2007-s
A szervizbe nálam a fejidom levéve és a műszerfalba akarták bekötni
A Karu azt mondta ,hogy nem is oda kell bekötni.
Ha majd megtalálom, lehet megpróbálom még egyszer beszereltetni :)
Szia Laci, ma volt egyy kis időm bekötni a váltófokozat kijelzőt , szuperul működik
Persze karu segitségére hiába vártam, de úgy látszik ő egyy illyen ember.
Nem tudom a tieddel mi lehet a bajj, igaz a bekötési leírás egyy kicsit zagyva. De hogy egyy szakszerviz ne boldoguljon vele? Lehet hogy mégiscsak elszúrta az előző tulaj?
Akit érdekel merem ajánlani .
nah én huzok tanulni, kedden vizsga