Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vatera.hu n van!
Neked sem lett volna több idő! Csak a kiszerelt alkatrészek tüzetes tisztitása tartott sokáig.
Ne hagyd magad, bassz oda neki. Ha nem megy, segítek, Karu nekem a tenyeremből eszik. Én már betörtem Őt.
Akkor csináld ennyi idő alatt.
Nekem egy kicsit tovább tartott:)
nem is azt mondtam, hogy nem foglalkozom a motorommal... és persze csak Karut akarom piszkálni, de ez van
Speciel nem az adatokra gondoltam, az publikus! Azokra szerviz utasításokra-módosításokra, amik el nem végzése, nagyobb meghibásodásokhoz vezethet.
8-9 óra
Nem muszáj nyugdíjasnak lenni, hogy a motorodat karban tartsd. A karbantartás alatt nem azt értem, hogy ízzé porrá szedem a motort, aztán összerakom. De tény, hogy Karunak több ideje van elmélyülni a témában.
Nem vagyok kiváncsi a gyár által megadott adatokra.
Én a télen elvégeztem a teljes szervizelést.
Nálatok ez hány munkaóra lett volna ?
Árajánlatot kérek.
Első fékcső csere, fékolaj csere,elől hátul, motorolaj és szürő csere, első teló olaj csere, kormány csapágy kenés , hátsó lengővilla és rugo alsó tügörgő kenés , lánc és fogaskerekek csere, szelephézag ellenőrzés,
gyertyák cseréje,uszonyergek kenése.
Természetesen minden szakszerűen nyomaték kulccsal lehuzva ahogy kell.
Az az igazság hogy nem ismerjük egymást személyesen ez nagy hiba.
De hidd el elfogok menni hozzád azt akkor majd meglátod
hogy nem csak beszélek hanem amit mondok az ugy is van.
Csak akkor, ha publikus a válasz! A gyár által kiadott belső információkat nem áll módomban leírni.
Nyugodtan nem szégyen az .
Én is kérdezhetek tőled?
Te sem tudsz nekem tul sok ujat mondani.
De téged azért tisztellek és veled nem vitatkozom.
De aki amatőr az ne szoljon be.
tényleg... akartam már én is írni... láttunk fényképet a tankról?

amúgy meg... ha nyugdíjas leszek akkor az én motorom is kb. úgy fog kinézni... addig sajnos marad a motorozás, gyors nem túl alapos takarítás (nem nyalom tisztára a leömlőket)...
Oké, ha megakadok, akkor kérdezek
Ezt a tankot egy totálkáros motorrol vettem ebböl fogok egy 22l es tankot csinálni.
Az enyém az teljesen ép.
Nem vagyok elszálva de tőlem csak tanulhattok
Lehet kérdezni nyugodtan.
Nincs is mindenkinek javított tankja! Bocs, de ez magas labda volt!
Ezt komolyan mondom hogy amatőrök vagytok.Én saját magam szervizelek utoljáa az 1000km nél látták a motoromat a márkaszervizben.
Kabb be!
Amatőrök vagytok.
Üdv.
Tud valaki 2007-es FZ6 Fazer-re jobb oldali sérülésmentes, eredeti fekete festéses deklit?
Ja hát igy szerettem volna én is csak közbejöttek dolgok na de azért megpróbálom Vácot holnap....hátha sikerrel járok
Hát Vácon nem sok mindent kapsz... én inkább azt mondanám hogy akkor már nincs messze Pest, ahol van minden. Ha megvárod hogy forgalomba helyezzék, Vácról fél óra és Pesten vagy motorral. Neten meg ki tudsz mindent nézni, hogy hol érdemes.