amikor engem leszoritott egy fajbuzi az mz 120 körül és megragadt az a szerencsétlen motor, hát akkor elég rendesen beszartam, csapkodott alattam , azt ihttem kettétörik
aztán ledobttam egy buszmegbe a motort, városon kivül, és haverommal utána mentünk, de a kis köcsög lefordult valahol mert nem értük utol, nah kapott ovlna rendesen
ajánlott párban cserélni, de nem történik semmi ha nem párban cserélsz,
michelin pilor road2 , bt021, metzeler z6, pirelli angel, dunlop road smart, conti road attack
ezek sport tura gumik, szerintem bármelyiket megveheted bizalommal
voltam fékolaj cserén...nagyon fasza lett...jobban fog érezhetően...ez nem is egy nagy story...
viszont hazafelé majdnem elbúcsúztam az élettől...egy eszetlen,tükörbe nem néző fasz miatt (elnézést attól akit bánt a szó)
két kocsi ment egymás után szépen...olyan 95-ös tempóban...haver megelőzi őket,kezdem én is előzni szinte azonnal erre a hátsó elindul a haver után...én meg ugye mellette....nem vett észre...tükörrel szépen eltalálta a kormányomat...nagyon fasza...én az ütéstől egyből le a fűre meg az autó felhajtókra...hát nagyon nem volt fasza...gép dobált,megállni is alig tudtam a mocskos füvön...meg ugye eső után...azt hittem h most ok,ennyi volt
persze az a fasz nem állt meg...miért is...de ha meglátom megint azt a mocskos kocsit...bajban lesz...pedig olyan szépen félre állt rengetek kocsi ahogy jöttem haza...pedig tartottuk a sebességet...erre ez bazd meg...ilyen nincs...
Nem te voltál az, aki kb. fél éve nem vitte el -olcsón- a gyárit tőlem, mert alakítani kellett egy picit rajta? Tisztára, mint a lábtartó tüske (ingyen adtam volna). Kell, de mégsem
Megérett a hátsó gumi cserére, de nem sok tapasztalat lévén e téren, nem tudom milyet tegyek fel!
A gyári Dunlop D252, ez nekem tökéletes volt, de ilyet nem igen találok.
Milyen típust ajánlanátok?
Mennyire lehet különböző az első és a hátsó gumi?
Bocs, én írtam, csak bejelentkezve maradt egy távoli ismerős adatlapján.
Enyém is csinálja, 38 ezer km van benne, multkor mondta egy srác, hogy ő is hallja a 2008as 78 lovason, valószínűleg nem nagy gáz. Yamaha EgészségSzemlén se mondtak rá semmit, csak hogy ez ilyen. Mondjuk nekem inkább nagyobb sebességnél csinálja 6-8 ezres fordulaton 100-130nál ha húzom neki.
Enyém is csinálja, 38 ezer km van benne, multkor mondta egy srác, hogy ő is hallja a 2008as 78 lovason, valószínűleg nem nagy gáz. Yamaha EgészségSzemlén se mondtak rá semmit, csak hogy ez ilyen. Mondjuk nekem inkább nagyobb sebességnél csinálja 6-8 ezres fordulaton 100-130nál ha húzom neki.
nekem alapjáraton van ehhez hasonló ciripelés, ami hidegen jobban hallatszik melegen annyira nem hangos,
ugyhogy én nem fogok várni 40 ezer km erig a szelephézag állitással,
most van benne 23ezer
Igazából nehéz meghatározni a video alapján a hasonlóságot,de az enyém nem alapjáratnál hallatszik.
Majd megnézem pontosan,hogy milyen fordulatnál jön elő a hang.
Van rajta + 1 év gari( februárban volt 2éves),remélem ezen időn belűl azért megoldódik ez a "probléma"
Ettől függetlenűl nekem nagyon bevált a motor, hibátlanúl működik a kezdetektől fogva
Köszönöm,ezt bóknak veszem...