elvileg arrol beszélünk amit a képen bekarikaztam,
max a piszoktol, esetleg ha rozsda megfogta attol szorulhat kicsit,
emlékeim szerint a másik irányba meg se fog bozdulni!
azt nyugodtan üsd ki, csak előtte takarisd le, hogy nehogy valami piszok menjen a tügörgöhöz! max azért szorulhat kicsit,,,
amolyan csapszeg szerűség,,,
jó napot mindenkinek mi Újság az FZ-1 ekkel megnézte nekem valaki hogy másnál is fenn áll e ez a jelenség irjon már akinek fz1 e van de szerinte max a két szélső távtarro lehet megkopva picit. Mert a belső tengelyen meg a tűgörgőkön csuszkál 1mm-t az meg max attól lehet ?sztem Hoyg a szélső két holmi picit megkopottde FZ-1 jöhatnek a vélemények
ha nekem lesz egyszer házam
én tuti leláncolom a talajhoz vagy 3 lánccal de 2vel minimum!
plusz tárcsa zár, persze igy is eltudjak vinni ha akarjak,,, de legaláb szopjanak vele
Igen, vannak fura emberek, nem szeretnek dolgozni, inkább elveszik a másét, amiért a tulaj hosszú éveket dolgozott. Szomszéd autóját pár éve úgy lopták el, hogy kikapták a nő kezéből a slusszkulcsot, és a szeme láttára hajtott el vele a rohadék.
Jobb félni, mint megijedni! Nem szoktak szólni előre, hogy mikor jönnek lopni, egyszer arra ébred az ember, hogy volt-nincs. A rendőrség meg szarik rá!
kivétel ha nem rodeózol vele
nem lehet hogy a középsztendernek a mozgását érzed
mert ott van elég nagy "játék"
max a piszoktol, esetleg ha rozsda megfogta attol szorulhat kicsit,
emlékeim szerint a másik irányba meg se fog bozdulni!
amolyan csapszeg szerűség,,,
Esetleg glicerin
Attól tartok, ma motorozás lesz
én tuti leláncolom a talajhoz vagy 3 lánccal de 2vel minimum!
plusz tárcsa zár, persze igy is eltudjak vinni ha akarjak,,, de legaláb szopjanak vele