Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pítör a gyertyát hogyé' aggyák ehez he?
Méé praktikás? A bükkben nem állítód közíííípre,otthun meg ottan van az emelő! (majd a telóolaj cserénél meg nyavajgok)!
de a legpraktikusabb dolog!
nem lehet, hogy az átmenö csavar laza nekem volt ilyen a 6oson.
Így igaz,a világ LEGCSÚNYÁBB ember alkotta tárgya, az fz6-on a középsztender!
megvettem r6 közép telot azért szenvedek.
nincs mit! szóban is elmondtam volna de ki vagy kapcsolva
13e km az semmi! i
kivétel ha nem rodeózol vele

nem lehet hogy a középsztendernek a mozgását érzed
mert ott van elég nagy "játék"
szerintem akkor jól beszorult meg nem is férek hozzá de legalább tudom honnan hová kössz.
elvileg arrol beszélünk amit a képen bekarikaztam,
max a piszoktol, esetleg ha rozsda megfogta attol szorulhat kicsit,
emlékeim szerint a másik irányba meg se fog bozdulni!
13ezer valamennyi azért még nem kéne kikopnia látnom kéne még egy fz-1 est már dolgozom rajt hol van a közelben egy de még egyenlőre semmi.
nah valaki egy kis körre ma süt a nap!
merröl merre mert nem nagyon férek hozzá
azt nyugodtan üsd ki, csak előtte takarisd le, hogy nehogy valami piszok menjen a tügörgöhöz! max azért szorulhat kicsit,,,
amolyan csapszeg szerűség,,,
mennyi km er van benne
jó napot mindenkinek mi Újság az FZ-1 ekkel megnézte nekem valaki hogy másnál is fenn áll e ez a jelenség irjon már akinek fz1 e van de szerinte max a két szélső távtarro lehet megkopva picit. Mert a belső tengelyen meg a tűgörgőkön csuszkál 1mm-t az meg max attól lehet ?sztem Hoyg a szélső két holmi picit megkopottde FZ-1 jöhatnek a vélemények
Jóreggelt :Peti nemtudom kiszedni a hátso telot a lengövillábol a csavar kint de van valami stift is ott ötlet valaki.
Jó reggelt!
Esetleg glicerin
Attól tartok, ma motorozás lesz idő elég jónak ígérkezik, eddig!
Jó reggelt Kívánok
nem tud véletlen valaki olyan kence-ficét ami a bukósisak plexije mögötti gumit kicsit felpuhitja
Helyes, fő az óvatosság!
Na én elteszem magam holnapra, de egyik szemem csukom csak le, másik az udvarra néz
ha nekem lesz egyszer házam
én tuti leláncolom a talajhoz vagy 3 lánccal de 2vel minimum!
plusz tárcsa zár, persze igy is eltudjak vinni ha akarjak,,, de legaláb szopjanak vele
Igen, vannak fura emberek, nem szeretnek dolgozni, inkább elveszik a másét, amiért a tulaj hosszú éveket dolgozott. Szomszéd autóját pár éve úgy lopták el, hogy kikapták a nő kezéből a slusszkulcsot, és a szeme láttára hajtott el vele a rohadék.
Jobb félni, mint megijedni! Nem szoktak szólni előre, hogy mikor jönnek lopni, egyszer arra ébred az ember, hogy volt-nincs. A rendőrség meg szarik rá!