A leírtak alapján kötöttem be mindent !
Valszeg egy olyan probléma lesz, hogy ez a relé amit vettem nem váltórelé. 5 lábú Nagares relét vettem amit autóknál használnak világításban és ezt adták. Holnap kicseréltetem egy autóvillamoságissal remélem működni fog.
Ma megint meglepett a technika.
Levettem a gázmarkolatot:karbantartás.
Ahogy kell száraz alatta,enyhe felületi rozsda,rücsi.
Felpoliroz tükör simára,beken zsírral,összeszerel. A markolat "lassabban" megy vissza mint előtte!
Leszed,mosóbenzin,újabb polir,összerak szárazon: mint a villám! Úgy látszik a zsír folytja!
én egyet tuti nem felejtek el, erkélyről láttam!
amikor a suttyó 20 éves gyerek apuci mercijével jött, és a láma nem látta az oszlopot, olyan szépen neki tolatot, hogy sirtam a nevetéstől, persze utána teljes pánikba eset, hogy fater kifog nyirni, aztán csak anynit hallottam, huzzunk innen !
én csak attol féltem hogy szembe fogok vele találkozni a körforgalomba!4
tegnap este meg Dammak Jázmint láttam, a pancserjának kifogyott a benzi de egy hős lovag vitt neki kannába
szétröhögtem az agyam, egy luxus cicának nincs benzinre pénze
Az komoly.
Nekem is van toplistám hülyékből,amit én láttam:
- befordul a nő a parkolóba,első hely,lakótelep, kicsit nagyobb hely a padka és a 2. kocsi között. Beáll a kocsihoz 30 centire,kiszáll és átmegy pakolászni az anyósülésről.....
-porszívózza a paraszt a kocsiját(suzuki), kivezeti a garázsból az áramot és a parkoló kocsik közt kitárja mind a 4 ajtót és úgy. A garázs előt vagy oldalt rengeteg hely! Amúgy.
-Forgalmas körút 2 sáv + leálló. Megáll a PARASZT a BELSŐ sávban a zsukkal és bemegy megnézni a kocsikat az autókereskedésben!(komolyan láttam,tanúk is vannak)!
ezt kapjátok ki! ma voltam Dunakeszin az Auchen be! megyek haza fele, és előttem egy nő a körforgalomba forgalommal szembe ment be akkor mondjuk kicsit megrémültem
és láttam hogy NŐ volt!
Jólvan na .. mondom .. most nem volt 19 ezrem a szűrőre, és muszály volt elindítanom a motort (így is egy tartalék üzemanyagpumpát beletettem egy 5 literes szarabam mert tankom sincs itthon) majd jövő hónapban, mire visszakapom a cuccokat a festőtöl, már veszek valami normális szűrőt! Most ez jutott, ezt osztotta a gép!
hol fog megállni? 400ft/ liter pffffff
Ám,ajánlottak hordóból lecsapolt olajat is...olcsóbb
De abban azért nem bízok annyira.
Valszeg egy olyan probléma lesz, hogy ez a relé amit vettem nem váltórelé. 5 lábú Nagares relét vettem amit autóknál használnak világításban és ezt adták. Holnap kicseréltetem egy autóvillamoságissal remélem működni fog.
Levettem a gázmarkolatot:karbantartás.
Ahogy kell száraz alatta,enyhe felületi rozsda,rücsi.
Felpoliroz tükör simára,beken zsírral,összeszerel. A markolat "lassabban" megy vissza mint előtte!
Leszed,mosóbenzin,újabb polir,összerak szárazon: mint a villám! Úgy látszik a zsír folytja!
Te egy igazán tehetős ember vagy.
Gratulálok!
Ajánlom figyelmedbe az Apró nevűt.
amikor a suttyó 20 éves gyerek apuci mercijével jött, és a láma nem látta az oszlopot, olyan szépen neki tolatot, hogy sirtam a nevetéstől, persze utána teljes pánikba eset, hogy fater kifog nyirni, aztán csak anynit hallottam, huzzunk innen !
-86-----------------fekete-sárga vezeték
-30-----------------fekete-zöld vezeték
-87/a--------------30-50cm hosszú vezetéket aH4-es izzó középső lábára (tompított csatlakozó)
Ha így csináltad akkor jónak kell lenni, nekem már legalább 5 éve így működik és semmi baja.
tegnap este meg Dammak Jázmint láttam, a pancserjának kifogyott a benzi
szétröhögtem az agyam, egy luxus cicának nincs benzinre pénze
Nekem is van toplistám hülyékből,amit én láttam:
- befordul a nő a parkolóba,első hely,lakótelep, kicsit nagyobb hely a padka és a 2. kocsi között. Beáll a kocsihoz 30 centire,kiszáll és átmegy pakolászni az anyósülésről.....
-porszívózza a paraszt a kocsiját(suzuki), kivezeti a garázsból az áramot és a parkoló kocsik közt kitárja mind a 4 ajtót és úgy. A garázs előt vagy oldalt rengeteg hely! Amúgy.
-Forgalmas körút 2 sáv + leálló. Megáll a PARASZT a BELSŐ sávban a zsukkal és bemegy megnézni a kocsikat az autókereskedésben!(komolyan láttam,tanúk is vannak)!
és láttam hogy NŐ volt!
akinek több teljesitmény kell az vegyen 1000ese, ott megkapja
Szerintem annál több port enged át,mint amennyire alap motornál érezni a dzsedi növekedést tőle!
Ott mondta az eladó ahol mindkettő volt. Gyári és sport. A szívóhang megnő,annyi.