Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

húú bammeg nagyon kemény volt
Pedig Nővérem nem járt arra.......
én most tankoltam meg a kocsit holnap emelik 6 fttal
hol fog megállni? 400ft/ liter pffffff
Na megint megszaporodnak a naponta egy kört jaszkarizok a városban lámpátol-lámpáig macskajancsik! Benzin : 325 ft
Ma kérdezősködtem olaj ügyben.Lehet hogy lesznek előnyösebb árak (felém) mint nálatok. Meglátjuk.

Ám,ajánlottak hordóból lecsapolt olajat is...olcsóbb
De abban azért nem bízok annyira.
A leírtak alapján kötöttem be mindent !
Valszeg egy olyan probléma lesz, hogy ez a relé amit vettem nem váltórelé. 5 lábú Nagares relét vettem amit autóknál használnak világításban és ezt adták. Holnap kicseréltetem egy autóvillamoságissal remélem működni fog.
Műanyag/gumi dolgokat nem előnyös zsírozni,szinte ragad hozzá.
És mennyi volt a múlt havi akcióban 12?
Ma megint meglepett a technika.
Levettem a gázmarkolatot:karbantartás.
Ahogy kell száraz alatta,enyhe felületi rozsda,rücsi.
Felpoliroz tükör simára,beken zsírral,összeszerel. A markolat "lassabban" megy vissza mint előtte!
Leszed,mosóbenzin,újabb polir,összerak szárazon: mint a villám! Úgy látszik a zsír folytja!
Ezt mindíg is sejtettem, hogy te egy "tehetős" ember vagy!
Örülök neki,hogy neked akkor jobb kabátod van.
Te egy igazán tehetős ember vagy.

Gratulálok!
na ez egy igazán jó szar kabát
A megfelelő oldalt fossad tele ezzel a hirdetéssel.
Ajánlom figyelmedbe az Apró nevűt.
Ebben csak az a szomorú,hogy ilyen emberek között motorozunk és még hozzájuk jönnek a Máunika só szereplők is!
én egyet tuti nem felejtek el, erkélyről láttam!
amikor a suttyó 20 éves gyerek apuci mercijével jött, és a láma nem látta az oszlopot, olyan szépen neki tolatot, hogy sirtam a nevetéstől, persze utána teljes pánikba eset, hogy fater kifog nyirni, aztán csak anynit hallottam, huzzunk innen !
-85.-----------------fekete (középső) vezeték
-86-----------------fekete-sárga vezeték
-30-----------------fekete-zöld vezeték
-87/a--------------30-50cm hosszú vezetéket aH4-es izzó középső lábára (tompított csatlakozó)

Ha így csináltad akkor jónak kell lenni, nekem már legalább 5 éve így működik és semmi baja.
én csak attol féltem hogy szembe fogok vele találkozni a körforgalomba!4

tegnap este meg Dammak Jázmint láttam, a pancserjának kifogyott a benzi de egy hős lovag vitt neki kannába
szétröhögtem az agyam, egy luxus cicának nincs benzinre pénze
Az komoly.
Nekem is van toplistám hülyékből,amit én láttam:

- befordul a nő a parkolóba,első hely,lakótelep, kicsit nagyobb hely a padka és a 2. kocsi között. Beáll a kocsihoz 30 centire,kiszáll és átmegy pakolászni az anyósülésről.....

-porszívózza a paraszt a kocsiját(suzuki), kivezeti a garázsból az áramot és a parkoló kocsik közt kitárja mind a 4 ajtót és úgy. A garázs előt vagy oldalt rengeteg hely! Amúgy.

-Forgalmas körút 2 sáv + leálló. Megáll a PARASZT a BELSŐ sávban a zsukkal és bemegy megnézni a kocsikat az autókereskedésben!(komolyan láttam,tanúk is vannak)!
Ez sokkoljon ne az én házi légszűrőm! Még légszűrő nélkül is továbbjutok motorral, mint az ilyen nő!
ezt kapjátok ki! ma voltam Dunakeszin az Auchen be! megyek haza fele, és előttem egy nő a körforgalomba forgalommal szembe ment be akkor mondjuk kicsit megrémültem
és láttam hogy NŐ volt!
Jólvan na .. mondom .. most nem volt 19 ezrem a szűrőre, és muszály volt elindítanom a motort (így is egy tartalék üzemanyagpumpát beletettem egy 5 literes szarabam mert tankom sincs itthon) majd jövő hónapban, mire visszakapom a cuccokat a festőtöl, már veszek valami normális szűrőt! Most ez jutott, ezt osztotta a gép!
Pontosan.
ilyyen olcso kokányolással én nem kockáztatnék egy millás motort, sima szürővel is jol megy, sport légszűrőtől se fog hasra esni az ember,,,

akinek több teljesitmény kell az vegyen 1000ese, ott megkapja
Én a gyári sportszűrőben sem bíznék!
Szerintem annál több port enged át,mint amennyire alap motornál érezni a dzsedi növekedést tőle!

Ott mondta az eladó ahol mindkettő volt. Gyári és sport. A szívóhang megnő,annyi.
Kibelezni a kipufogót ... :D nagy fúró kell, és jóllllll fúrni :D