Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az viszont tény, hogy oldal irányba nem lóghat!
Lengővilla tűgörgőzését meg kell nézni.
szia
hát ez a szar úgy kb 12700-at futott.
jah az elejét is cserélem mert most érte el a kopáshatárolót.
ismerem azt a Yamaha szervízt volt ott a moci 10e-es szervízen októberben.. hát ha jobb árat tudnak ajánlani mint a www.r17.hu akkor már megyek is.
annyira éreztem, hogy ezt a poént valaki eldobja.. :D
FZ1,nem R1
Csak annyira,mint a tiédről a pirosat
Szia Peti. Mennyit futott nálad az a"szar "BT020?
Az elsöt is cseréled?
A Bajnok yamahánál (Kéthey) vannak akciós gumik fz6- ra.
Spurit, meg I-t ... én inkább magamnak tartogatom, mikor megyünk coronitába!
És arról anagyon sebes motorról amivel lehagytál egy R1-et(ami persze parkolt)nem fújta le a menetszél a kék festéket?
én néha löttyintek bele egy kis Spurit.
magyar termék.. mindenki dícséri.
injektorokat tisztítja.
Persze még tegyél az üzemanyagba egy csomó benzint is és akkor még többet tudsz menni
Üdv mindenki, arra lennék kíváncsi, hogy érdemes e az üzemanyagba valami adalékot önteni 600 fazernél ? és ha esetleg igen akkor milyet?
Én tavaly a gsxr-rel kb. ilyen foszló máló gumival mentem szeged-füred -et ! Az a foszló réteg alatt még ott a fémszáll!
Sziasztok!
Kicserélték a kormánycsapágyamat garanciában a Yamaha Máthé-nál. Mondjuk koránt sem nézett ki úgy, mit amilyen képeket linkelt be a fórumra FremailPéter!
re
nah úgy állok, hogy a hátsó gumim teljesen oda... (BT020)
az van, hogy a futófelület középen elkezdett leválni, meg keresztirányba berepedezni...
A kérdés az, hogy holnap bevállalhatok-e túratempóban.. egy laza gurulást, vagy hagyam a picsába már ?
Egyébként a futófelület alatt lévő gumiréteg az milyen vastag, van sanszom a defektre...mi a véleményetek ?
Kicsit szeles az idő de 17fok van...gurultam is egyet.
Be kellett járatni az új olajat meg fékfolyadékot
Hmm .. jah, az nem is lenne rossz ötlet, feltéve ha jó az idő!
én gondoltam rá, hogy megkerülöm a balcsit mongyuk holnap...
Nem megy ma vagy holnap a környékemről valaki gurulni egyet? Most egyedül meknyek motorozni .. caaaaa
hát nekem is ez a szar bt20 van a még...
a hátulja az nullára van koptatva, meg az eleje is szar.
Ráadásúl 2006-os gyártású gumi szóval lényegében ha fakereket rakok be az is jobban tapad :DD
A BT20 után lett feltéve a Z6, szintekkel jobban tapad.
Nekem még vizes úton sem volt vele gondom, mondjuk akkor nem is igazán feszegeti a határokat az ember.
szia oliver.
a széles kormány az tényleg jó.
Én múlt vasárnap túrázgattam a börzsönyben és tényleg jól vezethető a motor ezzel a széles kormánnyal.
Figyu... látom, hogy a mocidon roadtec z6-van.. én is ilyen gumiban gondolkodok, de sokan mondják, hogy essős útun csúszkál vele a motor.. mi a véleményed neked erről a dologról ?
A Bükkben jó idő volt. Kipróbáltam az új kormányt és fékcsövet.
Mikor elsőre komolyabbat fékeztem majdnem sikerült fejre állni...
Sokkal hirtelenebb vagy határozottabb lett a fék.
A kormány meg kényelmes, azt sem bántam meg.
délután fokozatosan emelkedik a hőmérséklet...
szerintem nem lehet panaszunk az időjárásra, legalábbis itt a balcsi déli partján nemigen...
Na gurultam egyet, sajnos már szarabb az idő mint a héten volt, de azért találkoztam egy-két elvetemült emberrel

Üdv:Jim-X
Az is lehet egyébként nem tudom de akkor is ott az oldal irányú mozgása amit már fz6nál is láttam. A Szombathelyen a yamahában a szerelőt inkább nem minősíteném Ő azt mondta "ilyet még nem is látott meg nem is tudja mi lehet ez" de mindegy

Valakit tudok aki ilyennel versenyzett megkérdem majd őt mit mond de már én is úgy vagyok lehet hogy ez ilyen és kész
Az a baj neki nem csak lóg hanem oldal irányba is mozog 1mm!
Villát megfogod és tudod húzni majd lökni! Nem is nagy erő kifejtéssel!