Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

"A legnagyobb esemény ma az volt hogy egyszer csak hallom a toronybol az irányitás aggodo hangját a rádion: Emberek! Lakokocsi van a célegyenesbe! Ki engedte fel a lakokocsi?

Az esett hogy a viharos szél odébb guritotta az elválaszto rácsot és egy külföldi rendszámu lakokocsi rátévedt a pályára. Mivel nem küldtünk ki egyetlen zászlos sem a posztjaikra és talán a torony sem feltétlen a monitorokat böngészte egész nap, igy eshetett hogy csak a célegyenesnél vették észre az autot."

ezen beszarok

ez a hungaroringen történ a mai nap folyamán, ma egy motoros nyiltnap vol, amin szinte senki nem vett részt az eső miatt, csak egy külföldi rendszámú lakókocsi
hol vagy céda canga
voltál
vegyél 1000-rest jobban jársz ennyi pénzért
hát igen.. 7 ezer az tényleg csak 7 ezer... feltéve, hogyha 7-e a 7ezer.. :)
7E km nagyon vonzó, ebknt az újabb váz az alu-s az annyira nem is tetszik. De a milla valóban sok ha azt nézzük, h 2003as
szerintem ezér a pénzér már ezutáni verziót is megkapod... vagy másnem dobsz rá egy kicsit... és biztor azt tenném
Sziasztok. szeretném lecserélni az SV-met egy Fazerre Véleményetek erről a típusról? Ez utolsó karbisok egyikke
Hali!
Gondolom van térképed. Azon keresd meg Andermatt-ot. 19-es út. Alatta-fölötte-jobbra-balra megtalálod a Furka - Nufenen - Grimsel - Susten - St.Gotthard - Oberalp hágókat. Ezeket összekötöd egy nagy nyolcassal, és bejárod őket. De mindegyiket! Megdöbbentően szép utad lesz!
Basszus, a Fritzeknél még megy a Big Bráner!
Üdv Nürnbergből! Itt sütött egész nap a nap! Csak a motor maradt otthon...
beon gép a futón de indulok csak ne essen
látom az egykerék megyeget
Sziasztok!
Valaki írni pár dolgot a 24630-amra?
Előre is köszi!
holnap mész
nem megyek, balcsin leszek hétévégén, elviekben motorral mentem volna, de ugy látszik hogy ha ilyen "jó" idő lesz akkor ez is megbicsaklik
magas tátrában félméter hóó
Kitartás, hétvégére "jobb" időt mond. Euroringre mész nagy Cangával
Egy korsó hideg sör milyen jól is tud esni ilyenkor...
de kurva hideg van
Igen, köszi, már néztem. Sajna hétköznap nem nagyon tudok elszabadulni a munkából, vagy ha igen, akkor az sokba van nekem.
Szia Peeeti, köszi, átnéztem már, de Svájcról viszonylag kevesebb infó van és mivel hétfő reggel indulnék Ausztriából és szerda este ismét ott aludnék, ezért szeretnék egy kis felvilágosítást, hogy mi az amit nem szabad kihagyni, az osztrák határtól nem annyira nagyon messze (mind természeti látnivaló, mind kulturális dolgok).
szombaton "a nagy edzés" nevű program van ami tuképp verseny utcai motorosoknak.sokan lesznek .pénteken kéne menni mert féláron van ha reggelsz a szombatra. nézd meg a honlapjukat
Jó estét!
Ha szombaton mentek, valszeg csatlakoznék, ha nem gond
Peti, Te mész
hali

Bence van egy jó kis weblap:
http://www.motorostura.hu/
itt találsz országösszefoglalót, túratervet miegymás.
érdemes körülnézni..
Szia Krisztián!
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Ha van össz-vissz 3 napom Svájcra, mi az, amit feltétlenül érdemes megnézni, ami nincs nagyon-nagyon messze az osztrák határtól és még egy autó társaságában is abszolválható 2 svájci alvással?
Köszönöm: Bence