Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyi vicces dolog után következhet egy kicsit komolyabb téma:
Szőke nő a nőgyógyásznál:
- Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak ki.
Mire az orvos:
- De hát az nem lehet. Vetkőzzön! Alaposabban megnézem. Vizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni.
- Na de doktor úr! Mit nevet? - Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a banánról.

Három részeg fekszik az árokban. Az egyik szellent egy hatalmasat, mire a mellette fekvő:
- Egészségedre!
Kinyitja erre a harmadik is a szemét:
- Töltsetek nekem is!
Te 1 éve nem motoroztál és a Tiéd köztudomásúan jobb állapotba van mint az enyém
Köszi!
Ennél valamivel jobbat szeretnék, meg jó lenne ha lenne benne napszemüveg is.

Nem tudod véletlenül, hogy a telószáron a gyári krómozás milyen vastag?
Az jó sok. Bazzz, az enyémet akkor le se merem mérni
Az autóm 6 literrel is eljár, gázolajból, és erősebb, mint az 1000res frézim
ahaa.. nekem 5körül monnyuk, de városban lehet több
Elhiszem,a képet mentettem el.
Rambovics
Mit mentettél el?
Nekem van 5.5 ólmos. Azt is megérzi hidd el.
Használt cuccnál, főleg bukónál azért az ár elég képlékeny xok lenni...
Nekem 15 volt a Schubi, de ennél öregebb, meg viseltesebb.
Ez brutális,el is mentettem!
Thomas,ez engedélymentes,(MKH kártyás)puska,muzeális jellegű,ezt otthon szabadon tarthatod,csak közterületre nem viheted.ilyennel lőttem anno MHSZ-ben,csak az a magyar fekete verzió volt.Vannak vadászfegyverből átalakított puskák is,csak azok drágák,sőt vannak gumilövedékesek is(Keserü Omerta),na azzal odadurrantasz,többet se jönnek be a házba!Vaterán nézz szét az engedélymentes fegyverek címszó alatt.Zsoltinak is jó lenne dinnyét őrizni,a gumilövedékest kifejezetten birtokvédelmi céllal reklámozzák!
Igazából engem is érdekelne, de nem akarok itt senkivel versenytárgyalni meg ha NEKED nagy arra a nagy golyó fejedre, akkor az én tojás fejemen biztos körbefordul. Egy próbát megérne.
Képzeljétek lemértem a fogyasztást...kifogyott az EuroParknál még szerencse, hogy ééédes anyukám pont ráért és hozott egy kanna benzint. szóval 7.1 l/100-on egészen pontosan. Ja és megvan a motorba a 40,000 km
azt mondja RAMBOU
NA mai menü.
Rántott hús.
Tökfőzelék
Ecetes saláta
Most lettem kész
JÓ étvágyat.
Jajj sírok a röhögéstől már 5 perce a melósók nem tudják mi bajom.
. . . . . .
Tényleg, Bakosi Pistiről akkor hallottunk utoljára, mikor a rossz hírt közölte az apukája kapcsán.
neked van engedélyed fegyvert tartani? Tán vadászol?
Úgy néz ki bebótolom a karbit. A gumik viszont szarok neki. Az enyém is jó ugye.
Rendelhető hozzá a bázismotornál.
Akartam vele egy próbát lőni,de nem mertem,féltem hogy kitörne a pánik az udvarban!A sok öregasszony infarktust kapna!Többet se kéne szedniük vízhajtót!