Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gyerekemnek ilyen van, ő szereti.
Van egy automata tárcsázó progim.
Mert számítottam sunyi alakokra.
Na majd megálmodom.
ménem alszol?
még leskelődik
De genyó vagy!
Nincs benne mozgó alkatrész, én is először valami úszós izének gondoltam. De nem, fent a henger alakú rész fixen felforrasztva, a drót belemegy egy prespán korong közepébe fent (pont mint egy égőfoglalat, úgy néz ki) és ennyi. Ki van vezetve, úgy tűnik, mintha a benzin "vezetését" mérné, ha leesik a szint, kijön a hengerből a cucc, és mexakad a kör.
Csak szerényen,végén még elbízom magam!
AHA. . .
Tudja valaki ábrus telefonszámát?
Cigány hajótörést szenved ,
kiúszik a partra,körülnéz és felsóhajt
--ez a sziget eddig lakatlan volt!
---most már lesz, Lakatos...
Éjjen Gyula! Éjjen Gyula !
Én sem tudtam,csak utánanéztem,mert az én 500-ban is 3HE-s modul volt mikor anno megvettem,és nem úgy ment ahogy kellett volna,motorfék meg alig volt.Aztán ha jól emlékszem Snoopy-tól sikerült egy 3HJ-s modult beszerezni,na azzal dinamikus lett az 500-as,és motorfék is van!Úgyhogy most van egy 3HE-s modulom cserére,vagy eladó.
Megyek aludni és nem ér felhívni 12 előtt!
Gyula hogy Te mekkora koponya vagy!
(én nem tudtam hogy a 3HJ mié lehet)
.Jó reggelt emberek. Szép napos az idő
Üdv kedves taliga,a 3HE a 600-hoz való,a 3HJ 500-hoz!Berakhatod 600-ba,de nem megy úgy vele mert utógyújtást ad neki,hosszú távon nem egészséges!De kipróbálhatod vele.Ha a 3HJ-s modul működik,adok cserébe egy 600-hoz való 3HE-s modult,van belőle egy tartaléknak félretett példányom.
15.én a Debreceni reptéren is lesz gyorsulási cuccmucc. Egyébként zséé sincs, de idő sem. Qva sok melóm van. Állandó túlórák, meg a házat is csinálni kell v.mikor. Bocs Robi! De, ha visszajött Gyöngyösi Pistitől a motor, gurulunk egyet, nameg csinálunk saját gyorsulásit.
200 km oda vissza
2500 ft belépő
ha spórolunk egy 10 esből megvan
és ne gyere a lakással mert 1 tizes azon semmit nem segít!
Jössz kunmadárra?
péntek du vagy szombat?
valaki pakolt már rom-ot ilyen PDA kütyüre ? (Qtek9100 másnéven HTC Wario) Jelenleg egy WM5 van fenn Amivel nem lenne gond, ha nem német lenne.
o2 függő a teló, de turbosimmel egyenlőre megoldottuk a függetlenséget.