Nincs benne mozgó alkatrész, én is először valami úszós izének gondoltam. De nem, fent a henger alakú rész fixen felforrasztva, a drót belemegy egy prespán korong közepébe fent (pont mint egy égőfoglalat, úgy néz ki) és ennyi. Ki van vezetve, úgy tűnik, mintha a benzin "vezetését" mérné, ha leesik a szint, kijön a hengerből a cucc, és mexakad a kör.
Én sem tudtam,csak utánanéztem,mert az én 500-ban is 3HE-s modul volt mikor anno megvettem,és nem úgy ment ahogy kellett volna,motorfék meg alig volt.Aztán ha jól emlékszem Snoopy-tól sikerült egy 3HJ-s modult beszerezni,na azzal dinamikus lett az 500-as,és motorfék is van!Úgyhogy most van egy 3HE-s modulom cserére,vagy eladó.
Üdv kedves taliga,a 3HE a 600-hoz való,a 3HJ 500-hoz!Berakhatod 600-ba,de nem megy úgy vele mert utógyújtást ad neki,hosszú távon nem egészséges!De kipróbálhatod vele.Ha a 3HJ-s modul működik,adok cserébe egy 600-hoz való 3HE-s modult,van belőle egy tartaléknak félretett példányom.
15.én a Debreceni reptéren is lesz gyorsulási cuccmucc. Egyébként zséé sincs, de idő sem. Qva sok melóm van. Állandó túlórák, meg a házat is csinálni kell v.mikor. Bocs Robi! De, ha visszajött Gyöngyösi Pistitől a motor, gurulunk egyet, nameg csinálunk saját gyorsulásit.
valaki pakolt már rom-ot ilyen PDA kütyüre ? (Qtek9100 másnéven HTC Wario) Jelenleg egy WM5 van fenn Amivel nem lenne gond, ha nem német lenne.
o2 függő a teló, de turbosimmel egyenlőre megoldottuk a függetlenséget.
kiúszik a partra,körülnéz és felsóhajt
--ez a sziget eddig lakatlan volt!
---most már lesz, Lakatos...
(én nem tudtam hogy a 3HJ mié lehet)
2500 ft belépő
ha spórolunk egy 10 esből megvan
és ne gyere a lakással mert 1 tizes azon semmit nem segít!
péntek du vagy szombat?
o2 függő a teló, de turbosimmel egyenlőre megoldottuk a függetlenséget.