Miért felássátok? 2 km ott a camping. De egy éjszaka alatt meglett emberek nem csinálnak akkora kárt a fűbe. Vagy te otthon csak betonon jársz? Kivéve annak a pár hangyacsaládnak lesz rossz napja.
Csak annyit tudok hozzáfűzni mind a kettőhöz hogy pályázáson kívül nem valók semmire.Normális utcai használatra teljesen alkalmatlanok,ha ezekkel akarsz az országutak ördöge lenni akkor vagy elmebeteg baromnak kell lenned(sajnos van jó néhány de minden évben hullik el belőlük) vagy nem közlekedtél még eleget a hazai útviszonyok között. A városi használhatóságát meg szerintem nem kell részleteznem.
Valamiért azt hitték(vagy elhitték) az emberek hogy ami a versenypályára készült az alkalmas lehet a közutakra is (bár a Magyarországiakat útnak nevezni?) de általában egy-két szezon alatt az értelmesebbje(aki motorozni szeretne és nem az eszét játszani a haverok előtt) legalább magának belátja hogy ezek ide alkalmatlanok. Ha meg közel sem használod ki a motor képességeit(mert ilyen körülmények között képtelenség is) akkor meg mi a bánatos úristennek megvenni egy ilyet?
Szerintem. (mentem én ilyenekkel de abszolut nem éreztem hogy nekem szükségem lenne bármelyikre is)
Kell hát!Csak ki kell találnom a vételt!Nem akarok kiautózni Fótra!Hétfőn meddig leszel Pesten?Az lenne a legegyszerűbb ha megadnád a számodat!Egyébként nem ismersz egy Józsi nevű embert aki zx10-zel versenyzett meg azt hiszem egy drz-je is van?
de amúgy tényleg, akik jól élnek és nem gyomorgörcsben 8órás munkaidőt 10-12ben hajtva végig, egyiknapról a másikra elzavarva a faszba mint náluink is a középvezetőknél simán szokták hogy a többi stresszeljen, akkor saját biznáyk kell. semmiért nem cserélnék ha lenen valamim amiből akárhogyis de megélek a magam uraként
bmw
Valamiért azt hitték(vagy elhitték) az emberek hogy ami a versenypályára készült az alkalmas lehet a közutakra is (bár a Magyarországiakat útnak nevezni?) de általában egy-két szezon alatt az értelmesebbje(aki motorozni szeretne és nem az eszét játszani a haverok előtt) legalább magának belátja hogy ezek ide alkalmatlanok. Ha meg közel sem használod ki a motor képességeit(mert ilyen körülmények között képtelenség is) akkor meg mi a bánatos úristennek megvenni egy ilyet?
Szerintem. (mentem én ilyenekkel de abszolut nem éreztem hogy nekem szükségem lenne bármelyikre is)