) Idesorolom még a VW -eket, az külön állatfaj, csilivili Passát az nem húzódik le soha, és leállósávon előzni is én még csak VW-t láttam
. de ez nem azt jelenti,h nem tartom be a szabalyokat.pirosnal megallok,gyalogost elengedem,hatranezek,ha savot valtok,SOHA nem parkolok tilos helyre,meg fel percre se!de elek is a lehetosegeimmel.ha elsobbsegem van,megyek.ha beengedek vkit, lemondok az elsobbsegemrol,elvarom,h a mogottem levo ne dudaljon(emiatt egyebkent elbeszelgettem egy ladas csaladapaval,aki kishijan elutott,mert en beengedtem vkit,o meg mogottem nem akarta).nincs sok eszkozom,csak a 10.000 fordulat a yoshimuraval, a lokharitom,a pofam,meg persze a kurt,es az oklom.de egesz tanithato a nep:)
) nincs sehol! te a 3. kamionnal tartasz.meg 7 kamion hatra.a fekete autos mar ideges,villog,kurtol,stb.en errol beszelek. szabalyoknak megfeleloen cselekedtel,nem zavartal senkit,korultekintoen kezdted az elozest,es feltetelezted,h a fekete auto is betartja a szabalyokat.magyarul nicns az az isten,h odakeruljon moged hirtelen a semmibol.megis ott van,es ideges.en ekkor meg vissza is veszem a gazrol a labam,mert nagyon,nagyon megijedek,es nem tom mit csinaljak.van h ez percekig is eltart.es akkor most nezzuk:
akkor is DUUURVA! - meg unatkozom mert nem jöttök a barátnőiddel szétverni a helyet
csitten-csattan majd a kígyó a csonton
.
Megint péz
Ennyit arról, hogy a yard nem xopat.
Ui: plusz rám is kibaxták az 50 rugót (első alkalom!), egy behajtani tilos miatt (nem veszélyes hely, csak épp nekem oda nincs engedélyem, aműgy tele volt autóval.)