Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Voltam sofőr orvosi ügyeleten. Karácsony szenteste du 18-tól meg még két nap.
Az is vidám volt, de nem irigyellek. Ez már kész szopás.
De legalább lesz pénzed...
Nem kell beugró segítség? Sajnos ráérek, egy hétre felköltözök.
Ja ezt figyeljétek. H-K éjjel forgattak valahol külsősbe. Sz cs p itt forgatnak de éjjel mert akkor nem kell átállni. Na a szitu nappal díszletépítés éjjel forgatás másik stúdióba mind 2 időszakba ügyelnem kell azaz szerda reggeltől szombat reggelig 72ó műszak na lehet írígykedni.
ja és mindenkinek aki aggódik Sanyiért:

Kijelenthetem: nagy tisztelettel és okosan bánik az Ezredesben lakozó pacikkal!
Nah 19-én ilyet is lehet csinálni. Szerintem tök jó ötlet. Jaszi köszi
Igen mert sikerült alkudoznom a heti teljesítményemen múlik mi lesz jövőhéten.
És ezt elhiggyük neked?
Csak közepesen felhős e szerint.
http://koponyeg.hu/
Esküszöm nem én voltam .
Egy kicsit módosította magát az időjárás, a péntekihez képest.
http://www.idokep.hu/
19 eső. Eddig napsütés volt.
Hát skacok én visszasírom az esőt ezt a meleget nem bírom. Rájöttem nem fejeztem be a fűnyírást és van még kb 1ó munkám vele és qrvára süt a nap. de a főnőknek beadtam hogy a fűnyíró zabálja a benzint és hozott 10l-t és kb marad nekem abból 8l meg a múltkorról 4 az 12l majdnem tele a tankom és a cég fizeti.
igencsak jó volt
szépen lazán gurultunk egyet

Sanyi megkérdeztem az olajat: actevo GP 20w 50 1800ft minusz a kedvezményem(30%), de éppen nincs nekik.
Ááááá! Gurultam egyet délelőtt kissb-vel,a Mecseken. Nagyon jó volt. Ábrus! Az első fék kezd magára találni, már alig érezhető a rángatás. Az Attila volt tegnap nálunk, megnézte a vasat. Nem nagyon kell rajta csinálni semmit,csak az alap dolgokat, olaj,szűrők cseréje,azt go! A dekor elég rendesen megindult lefelé,de azt majd orvosoljuk. Úgy néz ki jó vétel volt,köszönöm a segítséget még 1X!
Van itthon olyan 2001-es hátsógumim (virágtartó) aminek a futófelületével simán szét lehetne ütni egy földre (betonra) fektetett sörösüveget.
IGaz..köszönöM!
És ennyi időset is csak végszükség esetén. Az új,raktárban álló 2 éves eladatlan gumi sem teljesíti már az újkori paramétereit (elvileg el sem szabadna már adni ha egy évesnél idősebb) akkor milyen lehet szerinted a 8 éves használt? (megmondom:bakelit)
Ha 2002-es akkor felejtsd el! Használtban 3-4 évesnél idősebbet NEM veszünk meg!
Ja igen és a guma 130/80 R17, Metzeler ME Z2 Nekem meg 130/70 a gyári érték. Lehet jó?
Figyi srácok. Az alsó sorba lévő jobbról a 2.-3. gumi nagyon gázos lehet? Használt guma, de egy 10-essel olcsóbb mint az új. Azt talán meg tudnám venni. Azt írja a srác, hogy 2002-es.
Majd délután meglesem, de szerintem elkérem Bakosi exup Pisti teló számát és felhívom közbe holnap melózzunk! Támogatom!
Az exup hajlamosabb az olajfalásra,főleg ha hajtják. Célszerű sűrűn ellenőrizni az olajszintet mert az olajtöltete sem nagy mennyiség.
Holnap lehet melózunk, aszt lesz még egy kis zsetony...Mi a helyzet az exuppal?
Ú, akkor +nyugodtam Azért feltöltöm max szintre. Nem esik jól, mikor kéccázná kigyullad.