Írtam a tulajnak hívjon fel hogy lejelentette-e a adásvételit.
A biztosítót is hívtam hogy mi az a 181 nap én basztam el a dátumot és azért volt de már kijavították.
Én pl. már nem bírnék ilyen blokkolóórás melót... 20 éve független vagyok. Nem baj, ha szopatós, nem baj, ha túlterhel néha, nem baj, ha koszos, de a monotonitást nem viselném. Plusz sokkal hatékonyabb vagyok, ha csak akkor dolgozok, amikor kedvem van
A szpájsz az jó
De olyan nyolc órás melóból, amit le tucc vetni, ha hazamész - sose lesz pénzed
A lóvé csak az időráfordítással, a kockázattal, meg az ideggel jön. A baj akkor van, ha ezekkel SE.
Az jó pénz, DE ! Én ezt az íccaka kiömlik a szar, oszt fel kell kelni, meg valakinek éccaka, meg este sörözés közbe jut eszébe, hogy forgathatnékja van nem bírnám. Én letolom a nyóc órát, oszt max. akkor akarok a villannyal foglalkozni mikor hazamegyek, oszt bekapcsolom a TV-t, hogy megnézzem privát spice-on a szopósbaszóskurvák 8. részét.
88ba még nem is voltak ilyen szintetikus olajok. Sztem pénzkidobás, de tudom, ez sokaknak szívügye, meg amúgy is az olajkérdés hitvita.
Asszem 20W-40 a gyári előírás, de majd kijavítanak.
Áááá, ezekhez a pesti buzikhoz dől a lé, el vannak szállva...
Az egyik valami reklámszínész, a másiknak játékterme van a mammutban... még azt is megengedhetik maguknak, hogy drága fenntartású pörgős versenymotorral járjanak
NA de ha figyelembe veszem azt hogy 88-as motor akkor ez már igazán kiérdemelte a legjobbat szerintem ennyi év után örülni kell hogy még megy és szerintem kurva fontos a jó olaj ennyi idős "VETERÁNNÁL"!
TÉNYLEG NEM ÍGY HASZNÁLOM!
De azért 6000-7000 ig elpörgetem én is!
Azért is lett hátul nagyobb fogaskerék elöl meg kisebb hogy 6500 fordulaton 6.-ba 110-120 km/h utazó kijöjjön szépen és kész!Na jó hát kicsit túlzásba viszem a vigyázást de én így szeretem!KICSIT BETEGES!
ez a pörög mint a meszes.. valahogy belőled nem nézem ki, ahogy a szerpentinen 1-2-3-4 leszabályozás, féktávon pattogó hátsókerékkel keresztbe érkezel, már azív közepén ráteszed a tüzet, a következő kanyar előtt3 mádopercig leszabályzáson mész, hogy spórolj egy váltást, átfűzöd a sikánon max fordulat környékén, majd 3-4-5-6 leforog tuti nem így használod. jól látom?
Tudom elég drága kategóriás olajak de most lett meg a pénzem melóból és mivel kis 400-as gépről beszélünk ami pörög mint a meszes ezért csak a legjobbat akarom neki!
szóval vélemények?melyik lenne a legideálissabb?
A biztosítót is hívtam hogy mi az a 181 nap én basztam el a dátumot és azért volt de már kijavították.
De olyan nyolc órás melóból, amit le tucc vetni, ha hazamész - sose lesz pénzed
A lóvé csak az időráfordítással, a kockázattal, meg az ideggel jön. A baj akkor van, ha ezekkel SE.
minden órában 10 perc + 20 perc ebédidő.
De azért a melóért mindenképp sok
Asszem 20W-40 a gyári előírás, de majd kijavítanak.
Az egyik valami reklámszínész, a másiknak játékterme van a mammutban... még azt is megengedhetik maguknak, hogy drága fenntartású pörgős versenymotorral járjanak
De azért 6000-7000 ig elpörgetem én is!
Azért is lett hátul nagyobb fogaskerék elöl meg kisebb hogy 6500 fordulaton 6.-ba 110-120 km/h utazó kijöjjön szépen és kész!Na jó hát kicsit túlzásba viszem a vigyázást de én így szeretem!KICSIT BETEGES!
Azzal mát kilennék békülve. Na talán jövőre az új pozícióval.
újra zaklatnálak titeket egy picikét szeretném megrendelni az olajat a gépbe és ki is néztem 3 különböző fajtát amiről szeretném kikérni a szakik és mindenki véleményét , mindenképp a legjobbat akarom a motornak tehát most a pénz "nem számít" küldöm a 3 különbözönek a linkjét:
http://bolthely.hu/generalspee...
http://bolthely.hu/genera
lspee...
http://bolthely.hu/generalspee...
Tudom elég drága kategóriás olajak de most lett meg a pénzem melóból és mivel kis 400-as gépről beszélünk ami pörög mint a meszes ezért csak a legjobbat akarom neki!
szóval vélemények?melyik lenne a legideálissabb?