Nemtom honnan veszitek ezt a súlyos büntetés dolgot átiratásnál.. talán ecce kellett fizetnem pár tízest, a sok alkalomból.. és nem két napokkal csúsztam el. meg volt amit át sem írattam soha.
gratulalok:) 8 ora ota folymtosan olvasok vissza.erro ljuteszembe,gratula szulinaposoknak is:)
ja es azt is akartam,h eszmeletelen jo fej volt az elozo tulaja a motorodnak,h felajanlotta ezt az uzembe tartosmegoldast.ennel jobban nem johettel volna ki,mert a bizti az egy dolog,de sulyos buntetest kaptal volna az adas-vetel be nem jelentese miatt (15 napon belul kotelezo bejelenteni )
Nekem a Yakomoto-nál megcsinálták, azóta mentem vele kb 16.000 km-t. Éppen azon gondolkodom, hogy nem kéne valamit nézni rajta? karbiszinkron, szelephézag...Az AC szivatott meg egyszer, de ahhoz nem nyúltak. Egy első féklámpa kapcsolót cseréltem, kuplung alsó munkahenger karmantyúkat jobbnak láttam kicserélni, folyadékot is cseréltem benne, fékpbetétet persze, most fogok lánckereket és láncot. És persze tegnap cserétem benzinszűrőt, nehogy turha kerüljön a karbiba és fennakadjon a tűszelep és ömöljön orrán száján a takony
Na megrendeltem a hengerfejtömítést itt a helyi márkaszervízben,többe lesz mint a vezérműlánc,mondom ott a srácnak hogy megy szerelőhöz,mert már nagyon csörög-csattog.Erre azt mondja:múltkor volt bent egy 750-es Genezis,szebb hangja volt mint a mostaniaknak.Tessék,a márkaszervíz dicséri,Csonti meg lehúzza az Fzr-t.
Az a bajom hogy dunakeszire kéne vinnem eredetiség vizsgára de nincs a rendszámon matrica a rendőr 1 ből kiszúrja a dolgot. .
A vizsgáztatónak az apja csinálja ott az eredetiség vizsgát.
. Na most jön a rá adás Szentendrén vagy 1 faszi és intézi a jogsim is befiztem a manit és ad lemezt amit meg kell tanulni és csak a vizsgára kell bemennem. Vezetési gyakorlat meg 1x kell bemenni felméri a helyzetet és ha jó akkor lejelent 1ből gyakorlatira is.
ja es azt is akartam,h eszmeletelen jo fej volt az elozo tulaja a motorodnak,h felajanlotta ezt az uzembe tartosmegoldast.ennel jobban nem johettel volna ki,mert a bizti az egy dolog,de sulyos buntetest kaptal volna az adas-vetel be nem jelentese miatt (15 napon belul kotelezo bejelenteni )
Ma meglett a műszakim végre.
ja amugy midnenkinek hello,hazaertem 1 hetes balatoni nyaralasombol.ujra itt vagyok... aki nem vette eszre,h elmentem annak
A vizsgáztatónak az apja csinálja ott az eredetiség vizsgát.
Nagyon drukkoltunk ezért jössz mindenkinek egy sörrel