Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még nem üzemképes, de várlak szeretettel Nemrég szereztem bele gyújtáskapcsolót, ami ritkaság. Lassacskán meg lesz mindene.
Mentem éjszakára.
Alul van egy csavar ahol le lehet engedni,felül meg egy másik ahol vissza lehet tölteni. (csak nehogy fordítva csináld)
Remélem az oil nem fog kifolyni.
Akkor el kell fektetni a vázat.
Én azért szerettem pl:a csepptankos Jawa-t mert idősebb volt mint én és mégis gond nélkül tette a dolgát.(nekem a mai napig izgalmasabb egy öreg vasat beindítani mint egy mostanit)
Egyszer Csövi BMW-jét is megtanulmányoznám közelről!
Brummogott, széles volta a kormánya, és olyan volt mint ha a saját nagyapám lennék.
Kész a motor. Már gurultam is vele 3 méter. A garázs egyik végéből a másikba.
Tanátam itt egy faszit, de csak vízszintesen tud hegeszteni
Na majd meglátjuk.
miért volt jó?
Az szarság mert az már előtte is hegesztve volt.
Nem, a felette lévő. De olyan
Na joccaktát mentem alukálni kimerítő nap volt a mai a semmit tevés és a filmnézés elfáraszt, holnap eshetek neki a kaszálásnak jó vidéki gyerek lévén 3 hónapja nem nyírtunk semmit és most sok a gaz.
Valószínűleg a műkörmös telefonáló SUV-os picsa is megtanulna közlekedni ha egy Babettával kellene kezdenie.(ha meg nem akkor vele már nem lenne több gond)
Sokan vitatják de aki csinálta az tudja:kicsi-gyenge motorral lehet megtanulni igazán közlekedni a városi forgalomban és utána a naggyal sem jelent gondot odafigyelni és balesetmentesen közlekedni.
Szívem szerint a sok nagypofájú közveszélyes barmot felültetném pár hétre bármilyen max.2,5-3Le-s mocira és bezavarnám a Pesti forgalomba egy kicsit "túlélni" és lehet elgondolkodnának egy kicsit. (sajnos rengeteg embernél hiányzik az alkalmazkodóképesség de így kialakulna)
Azokat is jó vezetni és megtanulni velük a forgalomban közlekedni.(én nagyRomettel halál nyugodtan jártam annak idején a városi forgalomban is,sőt a főutakon is 50-60 km-ekre is,bár azon megtanul a pilóta figyelni a forgalomban ha élni és haladni akar)
Multkor egy kollégámmal beszélgettünk a motorozásról, és kiderült számára (szánom bánom) de, életembe nem vezettem simsont, mz-t...
De egyszer pancsit már igen. Az joóó volt.
Olyan mint a fehér 2,8-3,0l-es dízel Ducato furgonok és társai sietős sofőrrel. Az egyszerűbb autókat (R19-1,4) simán lenyomnak.
Ehh. Multkor jöttem hazafele az M7-esen. 1 sávon haladsz 60-as táblánál, és az út egyik sávja levolt zárva. Mögöttem kamion felfele emelkedőn, éshát lemaradt. ÉNmeg elkezdtem szlalomozni a bólyák között az autópályán. Tök vicces volt, ahogy csapta a seggit az astra caravan.
Azt még akartam írni hogy amiből folyik az öledbe a szar de látom Te is vágod a realitást! (a 150-es ETZ-vel a 65-tel döcögő Ifát már istenkísértés volt megelőzni két személlyel és addig ugye....)
kocsival anno nyerges vontatmány nélkül hagyott már állva. Fütyült a turbó, okádta a füstöt, de ment mint a qurvaélet...
Egyébként az Actros-Scania-Magnum+kiavatlan román vagy bolgár állat VS 125-ös ETZ és társai az emelkedőn sajnos reális összecsapás lehet! (tapasztalat)
jaja. Hátul lógó vödörrel, hogy a csöpögő cuccot felfogja.
Kék SZIPPANTÓS Ifa!
Nézem a híradót.. egyes útszakaszokon kamion nem előzhet majd kamiont, de pl. motorkerékpárt igen. Vizuális típus vagyok.
Már látom a lelki szemeim előtt, ahogy 2 kilónál belenézek a tülörbe, és egy kék ifa villogó indexét látom, ami éppen az előzésembe kezd....
vrummm....