Én azért szerettem pl:a csepptankos Jawa-t mert idősebb volt mint én és mégis gond nélkül tette a dolgát.(nekem a mai napig izgalmasabb egy öreg vasat beindítani mint egy mostanit)
Egyszer Csövi BMW-jét is megtanulmányoznám közelről!
Brummogott, széles volta a kormánya, és olyan volt mint ha a saját nagyapám lennék.
Kész a motor. Már gurultam is vele 3 méter. A garázs egyik végéből a másikba.
Na joccaktát mentem alukálni kimerítő nap volt a mai a semmit tevés és a filmnézés elfáraszt, holnap eshetek neki a kaszálásnak jó vidéki gyerek lévén 3 hónapja nem nyírtunk semmit és most sok a gaz.
Valószínűleg a műkörmös telefonáló SUV-os picsa is megtanulna közlekedni ha egy Babettával kellene kezdenie.(ha meg nem akkor vele már nem lenne több gond)
Sokan vitatják de aki csinálta az tudja:kicsi-gyenge motorral lehet megtanulni igazán közlekedni a városi forgalomban és utána a naggyal sem jelent gondot odafigyelni és balesetmentesen közlekedni.
Szívem szerint a sok nagypofájú közveszélyes barmot felültetném pár hétre bármilyen max.2,5-3Le-s mocira és bezavarnám a Pesti forgalomba egy kicsit "túlélni" és lehet elgondolkodnának egy kicsit. (sajnos rengeteg embernél hiányzik az alkalmazkodóképesség de így kialakulna)
Azokat is jó vezetni és megtanulni velük a forgalomban közlekedni.(én nagyRomettel halál nyugodtan jártam annak idején a városi forgalomban is,sőt a főutakon is 50-60 km-ekre is,bár azon megtanul a pilóta figyelni a forgalomban ha élni és haladni akar)
Multkor egy kollégámmal beszélgettünk a motorozásról, és kiderült számára (szánom bánom) de, életembe nem vezettem simsont, mz-t...
De egyszer pancsit már igen. Az joóó volt.
Ehh. Multkor jöttem hazafele az M7-esen. 1 sávon haladsz 60-as táblánál, és az út egyik sávja levolt zárva. Mögöttem kamion felfele emelkedőn, éshát lemaradt. ÉNmeg elkezdtem szlalomozni a bólyák között az autópályán. Tök vicces volt, ahogy csapta a seggit az astra caravan.
Azt még akartam írni hogy amiből folyik az öledbe a szar de látom Te is vágod a realitást! (a 150-es ETZ-vel a 65-tel döcögő Ifát már istenkísértés volt megelőzni két személlyel és addig ugye....)
Egyébként az Actros-Scania-Magnum+kiavatlan román vagy bolgár állat VS 125-ös ETZ és társai az emelkedőn sajnos reális összecsapás lehet! (tapasztalat)
Nézem a híradót.. egyes útszakaszokon kamion nem előzhet majd kamiont, de pl. motorkerékpárt igen. Vizuális típus vagyok.
Már látom a lelki szemeim előtt, ahogy 2 kilónál belenézek a tülörbe, és egy kék ifa villogó indexét látom, ami éppen az előzésembe kezd....
vrummm....
Egyszer Csövi BMW-jét is megtanulmányoznám közelről!
Kész a motor.
Na majd meglátjuk.
Szívem szerint a sok nagypofájú közveszélyes barmot felültetném pár hétre bármilyen max.2,5-3Le-s mocira és bezavarnám a Pesti forgalomba egy kicsit "túlélni" és lehet elgondolkodnának egy kicsit. (sajnos rengeteg embernél hiányzik az alkalmazkodóképesség de így kialakulna)
De egyszer pancsit már igen. Az joóó volt.
Már látom a lelki szemeim előtt, ahogy 2 kilónál belenézek a tülörbe, és egy kék ifa villogó indexét látom, ami éppen az előzésembe kezd....
vrummm....