Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha így megy tovább,járókeretet hoz a Jézuska!
Miért szedted szét a vízpumpát? Én csak azt a két csavart szedem ki ami befogja a blokkba, a többit felesleges bántani. Szépen belerakod a vízcsövet,és egyben összecsúszik ha minden rendben van. Ja! Előtte nézd be az éket,nehogy törjön a meghajtása.
Basszus,béna voltam! Nem jártam arra,és valszeg eső is esett,és lehordta a sódert a domboldalból. Most kínozott meg az Asszony,mert átkenegetett ezzel a fertőtlenítő szerrel,és némi elégtételt véltem felfedezni az arcán. És még az igazi lebaszás vissza is van! Tudod hogy van ez!Nincs semmi felelőségérzeted......stb
Na én a szerencsétlenség mintaképe vagyok most már tuti.
Összeraktam jófajta amcsi szilóval. De mikor meghúztam a vízpumpa ház csavarjait az 1ik megszakadt. Na holnap szét és meglátom mit lehet tenni. .
8 rongy volt a motoremelő.Az felemelték most 10-re, és jófejségből most leakciózták. Gyökér banda! !
Részvétem. Figyumá, ez hogy sikerült?
Még szerencse hogy műszerész vagyok!
Na cső,ma én is elhoztam a motort a szerelőtől,de trükközött az öreg.Utólag háromezerrel többet kért,mondván cserélt fagyállót,meg töltött utána olajat,meg kicserélt valami tömítést.pedig fagyálló cserét nem kértem,olajat én töltöttem utána,mert még ott bevillant a lámpa,viszont valamit elb*sz*tt a gyújtásvezérlőmön,mert most meg a jobb szélső hengernél hagy ki a gyújtás!Össze-vissza rakta fel a csavarokat,a tankidom első törött füleinél levő széles rozsdamentes alátéteket,meg a csavarokat lenyúlta!Jaj Ábrus,miért nem vállaltad el?
O ringet cseréld ki, 24ft/db. Vettem egy szatyorral!
Szeretnéd?
HÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ a generátor volt forgatja és bröffentetem 1 pillre de szedhetem ki a vascsövet mert ereszt
Megvan a ludas hiányzott onnan ahonnan azt hittem nem hiányzik
Hú, igen. szopatsz?
Húúú de ÁDÁM! Árulod a géped?
Ja nem igen keresztül megy a blokkba a hosszú csavar.
Nekem a vízpumpát nem fogja egy csavar sem a kuplungmunkahenger 3 csavarja közül,ha jól rémlik
Hehe Litvániában mik vannak a boltok polcain.
Meg van 1 vízpumpa aljánál ahol bemegy a cső meg a váltókar és kész
Van a 3 kuplung ami 1ben az 1ik vizpumpa fogó is. van 5 dekni. és még 4 vizpumpa és 1 cső.
megvan az is.
Vízcső odafogató ?
Be aztis az az 5ös megszámoztam őket
Jó lesz az! Tök jó hely! Hétvégére rendbe leszek! Remélem!
Vettem fagyálló ha öntök 1 litert bele a többi víz az okés ugye. Én barom vettem 1 5kg os fagyállót.
A dekniben a kuplung munkahenger alatt jobb oldalon középen van egy. Azt is beraktad?
Nem értek valamit már rekordot döntök vízpumpa leszereléssel cakk pak váltókar csavarig 4x szedtem szét és rakom össze és még mindíg marad 1 csavar.