Miért szedted szét a vízpumpát? Én csak azt a két csavart szedem ki ami befogja a blokkba, a többit felesleges bántani. Szépen belerakod a vízcsövet,és egyben összecsúszik ha minden rendben van. Ja! Előtte nézd be az éket,nehogy törjön a meghajtása.
Basszus,béna voltam! Nem jártam arra,és valszeg eső is esett,és lehordta a sódert a domboldalból. Most kínozott meg az Asszony,mert átkenegetett ezzel a fertőtlenítő szerrel,és némi elégtételt véltem felfedezni az arcán. És még az igazi lebaszás vissza is van! Tudod hogy van ez!Nincs semmi felelőségérzeted......stb
Na én a szerencsétlenség mintaképe vagyok most már tuti.
Összeraktam jófajta amcsi szilóval. De mikor meghúztam a vízpumpa ház csavarjait az 1ik megszakadt. Na holnap szét és meglátom mit lehet tenni. .
Na cső,ma én is elhoztam a motort a szerelőtől,de trükközött az öreg.Utólag háromezerrel többet kért,mondván cserélt fagyállót,meg töltött utána olajat,meg kicserélt valami tömítést.pedig fagyálló cserét nem kértem,olajat én töltöttem utána,mert még ott bevillant a lámpa,viszont valamit elb*sz*tt a gyújtásvezérlőmön,mert most meg a jobb szélső hengernél hagy ki a gyújtás!Össze-vissza rakta fel a csavarokat,a tankidom első törött füleinél levő széles rozsdamentes alátéteket,meg a csavarokat lenyúlta!Jaj Ábrus,miért nem vállaltad el?
Összeraktam jófajta amcsi szilóval. De mikor meghúztam a vízpumpa ház csavarjait az 1ik megszakadt. Na holnap szét és meglátom mit lehet tenni.
Részvétem. Figyumá, ez hogy sikerült?