Bemegyek az első autós motoros boltba és veszek nem kell ezen rendelni semmit. Megmondanám mekkora csöcsre kéne rárakni csak lusta vagyok megbontani a motort hogy megmérjem. Szerintem 6mm belső átmérő az kell a tank a csap és az ac szívo felé és ac toló meg asszem 8mm de Ábrus segít úgyis mindjárt.
Na Huli végre egy értelmes kérdés. Ezen már Én is nagyon sokat agyaltam és Nekem is kellene benzincső, vagy 2-3 méter legalább...A mostanik annyira rövidek, hogy tegnap szétbasztam a kezem, mert a tankot nem bírtam felemelni 5 cm-nél jobban, és megpróbáltam nem kifolyatni a tankból a benzint...az enyémnek nincs zárója az alján....de lehet kerítek majd egy olyan zárhatós 2 szűrős okosságot a tank aljára. Honnan tudom kideríteni, hogy Nekem mekkora átmérőjű, milyen anyagú kell? Huli ha esetleg veszel és tudnál Nekem is rendelni, kifizetném.Ha elpostáznád, akkor hálás volnék!
Sztem meg ami tud 320x240-et, meg 25fps-t, az mind bőven jó onboardhoz. ne legyetek már faszfejek. mer még a fényképező 640x480-át is órákat konvertálgatom mindig.
Holnap megyek benzincsövet benzinszűrőt és hátsó fék betétet mert az 0. Milyen benzinszűrőt vegyek esetleg 2 őt is berakhatok nemtom mikori lehet benne. De mindig szmötyis a karbim. És mekkora csöcsre mennek rá a benzin csövek a tankon és a csapon meg az ac nál? 6mm vagy 8mm
Még valami. Nincs a házon ahová az "O" gyűrű felfekszik (a vízpumpaházon és a blokkon) karcolás,sérülés) Mert ha van akkor hiába jó az "O" gyűrű mérete,szivárogni fog az olaj.
Én a most benne levő gyűrűt körbekenném pasztával(nem állat módon) a furatot szabadon hagynám és megnézném hogy folyik-e még. Ha igen akkor elképzelhető hogy a furaton szivárog.
De halkan mondok egy lehetőséget. Ha egy pötty tömítőpasztával benyomod a lyukat és körbekened az "o"gyűrűt akkor nincs hol folyni.
(azért halkan mert ez nem szakszerű)
Egyébként már gondoltam rá hogy be lehetne tenni egy szimeringet a csapágy alá mert lenne neki hely. (akkor már biztos hogy se víz se olaj se ide,se oda.
Az nem. Ha az átengedne a tengelynél akkor befolyna a víz a blokkba.
Olaj akkor folyhatna ki azon a lyukon ha a tömítés és a ház közé be tudna folyni az olaj.
A könyv azt írja hogy összeszerelésnél a tömítőgyűrű (a 8-as és a 10-es elem a rajzon,ami egyébként egyben van)és a ház közé tömítőpasztát(ragasztót) kell tenni.
Ha esetleg nem tettek volna akkor amikor esetleg megbontották csere miatt(amit nem hinnék) akkor lehetne ez az eset.
Egyébként elég hülye megoldás ez a vízpumpameghajtás.(ha átengedne a tömítés akkor be tud jutni a víz a blokkba)
Én a most benne levő gyűrűt körbekenném pasztával(nem állat módon) a furatot szabadon hagynám és megnézném hogy folyik-e még. Ha igen akkor elképzelhető hogy a furaton szivárog.
(azért halkan mert ez nem szakszerű)
Olaj akkor folyhatna ki azon a lyukon ha a tömítés és a ház közé be tudna folyni az olaj.
A könyv azt írja hogy összeszerelésnél a tömítőgyűrű (a 8-as és a 10-es elem a rajzon,ami egyébként egyben van)és a ház közé tömítőpasztát(ragasztót) kell tenni.
Ha esetleg nem tettek volna akkor amikor esetleg megbontották csere miatt(amit nem hinnék) akkor lehetne ez az eset.
Egyébként elég hülye megoldás ez a vízpumpameghajtás.(ha átengedne a tömítés akkor be tud jutni a víz a blokkba)